Împuşcături, cu jurnalişti, în curtea IPJ Dolj

Împuşcături, cu jurnalişti, în curtea IPJ Dolj

794
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Jurnaliştii craioveni s-au arătat, astăzi, nemiloşi cu… ţintele din poligonul de antrenament al poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.
Flancaţi de specialiştii IPJ Dolj, ziariştii cu şi fără experienţă au tras la ţintă cu pistoale Glock, calibru 9 mm, în cadrul concursului anual organizat de Ziua Poliţiei Române – Cupa Presei la Tir.

Ionelia Nucă (ziarul Lupa) şi-a păstrat titlul suprem obţinut în ediţia precedentă, fiind urmată de colega sa, novice în trasul cu pistolul, Sunita Bica, în vreme ce locul trei a fost ocupat de Alina Pencea, de la RTV.
Jurnaliţtii s-au arătat mai competitivi, pentru stabilirea clasamentului final fiind necesar încă un rând de gloaţe. În urma departajării, pe primul loc s-a clasat Ştefan Stănescu (Prima TV), urmat de Marian Mofleanu (Kanal D) şi Dan Olteanu (Indiscret).

IPJ Dolj organizează, mâine, la Hipodromul din Parcul „Nicolae Romanescu”, şi alte evenimente pentru publicul larg. Poliţiştii îşi vor prezenta tehnica din dotare şi vor face demonstraţii în cadrul manifestărilor ocazionate de Ziua Poliţiei Române.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.