În acest weekend, Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost...

În acest weekend, Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină la 30 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă

391
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În acest weekend, Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină la 30 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă, după cum urmează:

➢Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (S.M.U.R.D.) – 8 intervenţii.
➢Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 6 intervenţii.
➢Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) –7 intervenţii.
➢Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 7 intervenţii.
➢Garda Pompieri Bechet (E.P.A.) – 2 intervenţii.
Secţia de Pompieri Băileşti a intervenit în mun. Băileşti, str. Speranţei nr.13 , cu un echipaj şi o autospecială, pentru scoaterea unui animal (cal), căzut într-o groapa de 2 m adâncime. Misiunea s-a încheiat fără probleme, iar animalul a fost salvat.
În a doua zi de weekend, Secţia de Pompieri Craiova a intervenit cu o barcă în loc. Işalniţa, pentru salvarea a două persoane ramase blocate pe răul Jiu. Cele două persoane care au fost surprinse de apă erau la pescuit şi rămăseseră peste noapte pe baltă. Misiunea de salvare a acestora s-a încheiat fără probleme, iar cele două persoane Constantin B de 38 ani din Motru şi Ştefan V. de 38 ani din Tg Jiu s-au întors acasă, la familiile.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pizzerie, în mun. Craiova, str. Sărari, nr. 28A.
Din cauza burlanului de fum necurăţat de funingine, acesta a luat foc.

BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă
”Oltenia” DOLJSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.