Întârzieri nejustificate la Centura de Sud a Craiovei

Întârzieri nejustificate la Centura de Sud a Craiovei

5.386
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cătălin Homor, directorulul general al CNAIR (fostă CNADNR), s-a declarat nemulțumit la ultima acțiune de monitorizare a lucrărilor la Varianta ocolitoare a Craiovei efectuată miercuri, 26 octombrie, din teren. Centura de Sud a Craiovei face legătura între DN 6 Craiova – Caracal şi DN 65 Craiova – Piteşti și este proiect cu impact major derulat de CNAIR. 

 

Șeful CNAIR cere supramobilizarea

 

Varianta ocolitoare Craiova este un alt obiectiv strategic, pe care îl monitorizăm constant. În momentul de faţă, pot spune că Antreprenorul nu s-a mobilizat suficient, înregistrând întârzieri nejustificate faţă de graficul de execuţie stabilit şi asumat. În aceste condiţii, i-am cerut imperativ Antreprenorului să reevalueze situaţia din şantier, să supramobilizeze şi mai ales să recupereze întârzierile înregistrate„, a declarat Cătălin Humor.

 

Potrivit autorităților, Ocolitoarea de Sud a Craiovei este gata în proporţie de 97%. Lucrările au început pe 30 mai 2012, iar ultimul termen pentru finalizarea lor este 21 decembrie 2016. Valoarea proiectului a fost de 35,9 mi­lioane de lei, fără TVA, bani din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Foto: CNAIR

7 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   24-03-2009
  Locatie
   CRAIOVA
  Mesaje
  208

  Eu sunt curios, cei care au facut proiectul+constructori, stiu diferenta intre o centura si o amarata de strada ? Singura centura adevarata din Craiova este si se pare ca va ramane Centura de Nord. Centura se presupune ca ocoleste orasul, pai ce au facut/vor sa faca ei cu proiectul „Centura de Sud” e VAX. Exista drum intre DN6 si DN 56 , prin Carcea,

 2. #2

  Cum nejustificate? voi traiti in alta lume? Sunt justificate intarzierile,asa se procedeaza la noi,partiipa la licitatie,dupa ce o castiga,aduce 2 utilaje si se apuca de lucrare,dupa o luna,se muta la alta lucrare si incaseaza bani de la 4,5 lucrari in aceiasi luna.

 3. #3

  La CNAIR au avut loc schimbari cumva ? Antreprenorul nu mai are ,,spate” ?

 4. #4

  sa spui ca lucrarea este la 97% si ca aia freaca menta este strigator la cer…asta intareste si mai mult faptul ca acele contracte se dau unora care fac drumuri cu bidineaua !

 5. #5
  Oldtimer
  Data de inscriere
   20-07-2010
  Locatie
   Slatina
  Mesaje
  1457

  Si pana la urma o sa fie lucrarea gata la timp, sau mai lucreaza si la anul?!

 6. #6
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2380

  NICIUN guvern de până acum nu s-a opus atât de mult și total hoțiilor, așa cum s-a opus Cioloș.
  Sper că românii își dau seama că este un om al poporului și pentru popor și că vor ieși masiv la vot, să voteze partidele care îl vor pune pe Cioloș premier și în următorii ani.

 7. #7
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  6121

  Au lucrat 4 ani la un rahat de strada..

  V.M.P.T.I.S.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.