Ion Prioteasa, a participat, vineri, la o întâlnire cu localnicii din comuna...

Ion Prioteasa, a participat, vineri, la o întâlnire cu localnicii din comuna Desa

414
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a participat, vineri, la o întâlnire cu localnicii din comuna Desa, la care au participat câteva sute de persoane, cu acest prilej candidatul Uniunii Social Liberale la un nou mandat vizitând și târgul de săptămână din comuna Poiana Mare.

Ion Priotesa, candidatul Uniunii Social Liberale la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Dolj, și-a reafirmat sprijinul pentru candidatul PSD la Primăria Desa, Marin Bălteanu, cu care dorește să dezvolte în următorii patru ani mai multe proiecte investiționale identificate ca fiind prioritare pentru localitate.

Totodată, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și candidat pentru un nou mandat, a mai spus că drumul Poiana Mare – Desa, una dintre cele mai circulate artere din zonă, va fi îmbunătățit.

„În urmă cu ceva timp am făcut o promisiune, respectiv să îmbunătățim drumul Poiana Mare – Desa, un traseu foarte circulat. Nu vreau să se termine actualul mandat și să îmi spună lumea că nu mă țin de promisiune. Cu bani mai puțini și așa cum putem noi mai bine, acest drum, de care toată lumea din această zonă are ceva de spus, îl vom scoate la lumină. Sunt alături de Marcel Bălteanu, candidatul PSD de la Desa. Ne dăm cu toții mâna ca să putem schimba ceva aici și să intrăm într-o etapă nouă de dezvoltare.

Avem un guvern nou, un guvern USL, un guvern condus de premierul Victor Ponta. Acum, când vom bate la ușile ministerelor suntem convinși că ni se vor și deschide și nu vor mai sta închise, așa cum ni se întâmplă de șapte ani de zile.

Mai avem de partea noastră și această experiență a fondurilor europene, pentru că trebuie să știți că suntem între primele județe la accesarea fondurilor europene. Așa că putem rezolva marile probleme ale localității.

Nu vreau să spun vorbe mari, pentru că nu avem o baghetă magică prin care să schimbăm de mâine totul, dar mie îmi place să întorc către oamenii care muncesc, ori la Desa întâlnești oameni harnici, care știu să prețuiască un lucru făcut”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa.

La rândul său, candidatul PSD la Primăria Desa, Marcel Bălteanu, a spus: „Salut prezența domnului Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj, pentru că a ales să-și înceapă ziua de lucru în localitatea Desa. Într-adevăr, drumul Poiana Mare – Desa, un drum despre care nu prea sunt multe cuvinte de laudă, reprezintă una dintre doleanțele oamenilor care trăiesc aici, în această zonă. De aceea, vreau să mulțumesc Consiliului Județean Dolj și președintelui Ion Prioteasa că ne sprijină să facem acest drum.

Este extraordinar de important pentru noi că domnul Prioteasa este alături de noi și că împreună vom face lucruri prin care să îmbunătățim calitatea vieții în comuna Desa”, a declarat candidatul PSD la Primăria Desa, Marcel Bălteanu.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a făcut o scurtă vizită și în târgul de săptămână din comuna Poiana Mare, unde s-a întâlnit cu câteva zeci de comercianți și producători agricoli. Aceștia au reclamat costurile prea mari de înființare a culturilor, care determină scoaterea pe piață la prețuri mari a produselor agricole.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și candidat pentru un nou mandat, a fost însoțit de vicepreședintele PSD Cristinel Iovan.

 1 COMENTARIU

 1. #1
  Junior
  Data de inscriere
   01-08-2008
  Locatie
   Sarari
  Mesaje
  64

  alt hot

  While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.