IPJ Dolj lansează campania „UN OM PREVENIT ESTE UN OM SALVAT!”

IPJ Dolj lansează campania „UN OM PREVENIT ESTE UN OM SALVAT!”

817
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj va lansa, mâine, campania de informare a populaţiei UN OM PREVENIT ESTE UN OM SALVAT!.

Scopul campaniei este de a informa cetăţenii cu privire la modalităţile de prevenire a tâlhăriilor comise prin smulgerea de obiecte, prin această campanie poliţiştii urmărind reducerea riscului de victimizare.

Prezenta campanie este iniţiată de IPJ Dolj – Compartimetul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, se va desfăşura în colaborare cu Asociaţia „Tinerii Luptă Împotriva Viciilor Mileniului III” în perioada 23 martie – 30 octombrie 2013 şi va debuta prin organizarea unei activităţi de informare a populaţiei, mâine, în Parcul Nicolae Romanescu, de la ora 09.30.

Activitatea de informare de mâine este parte din programul de activităţi derulate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj cu ocazia celebrării Zilei Poliţiei Române, în Parcul Nicolae Romanescu urmând a fi amenajate standuri de prezentare a tehnicilor din dotarea Serviciului de Acţiuni Speciale, Poliţiei Rutiere şi Serviciului de Criminalistică.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.