Isu Dolj: 39 de interventii de asistenta medicala

Isu Dolj: 39 de interventii de asistenta medicala

329
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 
În ultimele trei zile, Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină la 39 intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă după cum urmează:
              Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (SMURD) – 7 intervenţii
    Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (EPA) – 7 intervenţii
    Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 4 intervenţii
              Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 5 intervenţii
              Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 12 intervenţii
            Garda Intervenţie Bechet (E.P.A.) – 4 intervenţii
 
Pe lângă intervenţiile SMURD, echipajele de intervenţie au mai fost solicitate să intervină  pentru stingerea a şase incendii de vegetaţie uscată în Municipiul Craiova, oraşul Băileşti şi în localităţile Cerăt, Coşoveni, Cârcea. Suprafaţa incendiată de vegetaţie uscată se ridică la aproximativ 63 ha. Cauza probabilă de incendiu fiind un rest de ţigară aprins, aruncat la întâmplare de către persoane necunoscute.
 
​Secţia de Pompieri Segarcea a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietar Nicola N., în loc. Segarcea, str. Ariilor.
     Echipajul de pompieri ajuns la faţa locului a constatat că incendiul se manifesta cu flacără la anexa gospodărescă, cu posibilitatea de propagare la casa de locuit.
Din cauza focului deschis în spaţii deschise au ars acoperişul  anexei gospodăreşti pe o suprafaţă de aprox. 10 m2 , un fânar din lemn pe o suprafaţă de  aprox. 30 m2 ,   0,5 m3 scândură brad şi aprox. 200 kg coceni.
 

În jurul orei 13.54 Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la autoutilitara ARO cu nr. înmatriculare DJ 90 FIR, proprietatea cetăţeanului Cioc C. în mun. Craiova, str. Severinului.
Ajunşi la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta cu flacără la compartimentul motor şi cabina autoutilitarei fără posibilitate de propagare la vecinătăţi.
Din cauza unui scurtcircuit electric a ars autoutilitara în proporţie de 80%.
 
 
Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială în com. Catane, pentru scoaterea unui cal căzut intr-o fântână cu adâncimea de 5m.  Misiunea s-a încheiat fară probleme. Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.