ISU Dolj a trimis alimente pentru sinistraţii afectaţi de cutremurul care a...

ISU Dolj a trimis alimente pentru sinistraţii afectaţi de cutremurul care a lovit N-V Italiei

327
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Autorităţile judeţului Dolj, prin Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, a trimis, luni dimineaţă, un autoturism de teren, cu alimente de bază (ulei, zahăr, făină, cartofi, conserve) la Ambasada Italiei din România pentru sinistraţii afectaţi de cutremurul care a lovit N-V Italiei .

Gestul reprezintă recunoştinţa autorităţilor locale din judeţul Dolj în urma sprijinului imediat acordat de către poporul italian în grelele momente prin care au trecut locuitorii zonelor afectate de inundaţiile provocate de fluviul Dunărea în anul 2006.

„Acţiunea umanitară de astăzi reprezintă un sprijin pe care autorităţile judeţene, prin Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, îl oferă persoanelor sinistrate din Italia, după cutremurul din Nord-Vestul Italiei, din urmă cu două săptămâni. Este şi un gest de recunoştinţă faţă de sprijinul pe care, la rândul nostru, l-am primit în urmă cu şase ani, atunci când, aşa cum se ştie, localităţile din sudul judeţului au fost grav afectate de inundaţiile devastatoare provocate de revărsarea Dunării. Suntem solidari cu sinistraţii din nordul Italiei, de care suntem alături în aceste momente grele pe care le traversează”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

Cantiţăţile produselor sunt următoarele:

–       conservă carne de porc – 50 buc

–       consevă carne vită – 11 buc

–       pate porc -50 buc

–       pate pui – 30 buc

–       conservă peşte- 50 buc

–       conservă zacuscă – 25 buc

–       conservă tocană – 25 buc

–       zahăr – 100 kg

–       ulei – 110 l

–       făină – 60 kg

–       cartofi – 200 kg



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.