JCI Craiova invită cetățenii la un curs de aerobic în Piața ”Mihai...

JCI Craiova invită cetățenii la un curs de aerobic în Piața ”Mihai Viteazul”

4.815
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Duminică, 21 august 2016, începând cu ora 10.00, în Piața Mihai Viteazul se va desfășura cel mai mare curs de aerobic din Craiova! Proiectul, dezvoltat de Asociația Junior Chamber International (JCI) Craiova este o acțiune dedicată cetățenilor și are ca scop atenționarea publicului larg asupra unui stil de viață sănătos prin sport.

De ce trebuie să participi și tu? În opinia noastră, sportul nu este doar o modalitate de a scăpa de kilogramele nedorite sau de a-ți prelungi viața, ci și o oportunitate de dezoltare personală, de autocunoaștere, de depășire a limitelor, de a fi mai fericit sau de a-ți largi cercul de prieteni.

De ce ai nevoie pentru a participa? Ei bine, este nevoie să completezi formularul de înscriere aflat pe pagina oficială a evenimentului ,,JCI FIT DAY’’ – https://www.facebook.com/events/620246544819478/ sau de pe site-ul www.jcicraiova.ro.

 

Proiectele JCI Craiova se desfăşoară pe bază de voluntariat şi sunt axate pe cele 4 arii de dezvoltare ale JCI:  antreprenoriat şi business, dezvoltare personală şi leadership, responsabilitate socială – implicare în comunitate, relaţii internaţionale şi implementarea obiectivelor mileniului (UN MDGs) setate alături de partenerul internațional principal ONU.

 

Prin specificul organizației, în raportul cu valorile europene vis a vis de responsabilitatea cetățeanului de drept , JCI promovează implicarea activă a antreprenorilor în comunitatea locală, stimulează implicarea tinerilor în societate și conceptul de cetățenie activă.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   Craiova Brazda
  Mesaje
  3890

  FOARTE FRUMOS.

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.