Joi se oprește apa în cartierul 1 Mai

Joi se oprește apa în cartierul 1 Mai

4.382
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Furnizarea apei potabile va fi sistată în data de 13 octombrie 2016, între orele 09:00 – 20:00, în Cartierul 1 Mai, în vederea decuplării conductei vechi de pe Strada ”Ceahlăului” de la rețeaua publică de alimentare cu apă potabilă, după cum au anunțat reprezentanții SC Compania de Apă Oltenia SA.

 

Conform informațiilor CAO, întreruperea furnizării apei potabile se face la cererea Asocierii SC MITLIV EXIM SRL – SC TMUCB SA, care efectuează lucrările de reabilitare a reţelelor de apă din cadrul CL1 – ”Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în Municipiul Craiova”.

 

Alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă în zona delimitată de Bulevardul 1 Mai, Strada Tabaci, Bulevardul Râului, Strada Tecuciului, Strada Bibescu, Bulevardul 1 Mai.

 



3 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Nu știu cum fac ăștia pe aici prin Occident, că nu se oprește nimic, niciodată, chiar dacă sunt lucrări, numai la noi în România este totul altfel!

  3. #3

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.