Jurnaliştii craioveni protestează împotriva lui Adrian Mititelu: NU VIOLENŢEI!

Jurnaliştii craioveni protestează împotriva lui Adrian Mititelu: NU VIOLENŢEI!

716
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

De-a lungul timpului, bodyguarzii preşedintelui clubului de fotbal „Universitatea“ Craiova, Adrian Mititelu, au hărţuit ziariştii din presa locală, încercând să-i intimideze.

Nu de puţine ori, jurnaliştii au devenit ţinte în timpul sau după conferinţele de presă organizate de Mititelu. Alexandru Vârtosu – redactor la Gazeta de Sud, a fost alergat de Mititelu în timpul unei conferinţe, Lucian Mitu – manager general Oltenia3 TV a fost snopit în bătaie pe stradă de unul dintre bodyguarzi, iar Mario Morcov – redactor Oltenia-Sport a fost nevoit să sune la 112 pentru a scăpa de un alt atac. Bogdan Groşereanu – redactor Gazeta de Sud a fost lovit şi ameninţat după o conferinţă de presă organizată săptămâna trecută în incinta stadionului „Ion Oblemenco“. Aceste incidente se adaugă unui lung şir de ameninţări şi jigniri pe care jurnaliştii din Craiova le-au primit din partea lui Mititelu şi a angajaţilor acestuia. În acest timp, Adrian Mititelu pozează în victima Federaţiei Române de Fotbal (FRF) – care a dezafiliat temporar clubul şi a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), cerând opiniei publice să îl susţină în acţiunile pe care le întreprinde. Noi, jurnaliştii din Craiova, ne-am săturat să fim jigniţi, ameninţaţi ori bătuţi doar pentru că ne facem meseria şi anunţăm public că nu vom mai participa la conferinţele de presă organizate de Adrian Mititelu, întrucât nu ne mai simţim în siguranţă. Cerem organelor abilitate să ia act de de comportamentul reprezentanţilor „Universităţii” Craiova faţă de presă.

Jurnalul Olteniei

Jurnaliştii care nu vor fi prezenţi la acţiunile organizate de Adrian Mititelu:
1. Bogdan Groşereanu – redactor Gazeta de Sud
2. Alexandru Vârtosu – redactor Gazeta de Sud
3. Lucian Mitu – manager general Oltenia3 TV
4. Bogdan Berneanu – director Oltenia3 TV
5. Marius Pârlea – director de programe Oltenia3 TV
6. Mario Morcov – redactor Oltenia-Sport
7. Cosmin Cojocăreanu – redactor Oltenia-Sport
8. Şerban Comănescu – redactor Oltenia-Sport
9. Cristi Iacob – redactor Oltenia-Sport
10. Valentin Pribeanu – redactor TVR Craiova
11. Florin Băltăreţu – corespondent Evenimentul Zilei
12. Petrişor Albu – jurnalist de sport
13. Flaviu Dincă – redactor Jurnalul Olteniei
14. Radu Ştefan – redactor Jurnalul Olteniei
15. Cosmin Staicu – redactor Cuvântul Libertăţii
16. Constantin Radu – jurnalist de sport

1 COMENTARIU

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.