Lansarea cărții „Un miracol românesc: Gheorghe Zamfir” un adevărat succes!

Lansarea cărții „Un miracol românesc: Gheorghe Zamfir” un adevărat succes!

693
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Universitatea din Craiova a fost azi gazda lansării monografiei „Un miracol românesc: Gheorghe Zamfir”.

Cartea a fost lansată azi, 23 ianuarie, în incinta Sălii Albastre a Universității din Craiova, în prezența autorilor, studenților și a invitatului special, Gheorghe Zamfir. Elementul central al cărții este chiar viața și activitatea maestrului Zamfir. Cartea a fost scrisă de câteva cadre didactice ale Facultății de Drept și Științe Sociale, și conține 11 volume.

„În 2010 l-am cunoscut pe maestrul Gheorghe Zamfir. După câteva discuții pe care le-am avut cu domnia sa, am ajuns la concluzia că are o viață extraordinara și lejer s-ar putea scrie zeci de cărți și s-ar putea face zeci de filme fără nicio problemă. Documentarea și redactarea cărții a durat 2 ani, iar în ultimul an am făcut pregătiri pentru lansarea ei, a declarat unul dintre autori, Ghiță Daniel.”

La acest eveniment a luat parte și primarul Lia Olguța Vasilescu.
„În 2002 îmi amintesc ca dvs maestre ați fost în vizită, în Afganistan la Scorpionii Negrii. Știu că a fost unul din cele mai emoționante programe artistice pe care le-ați susținut. Sunteți o personalitate foarte iubită aici în Oltenia, țin să vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru cultura românească” a adăugat edilui Craiovei.

La final Gheorghe Zamfir a susținut un recital la nai și a acordat autografe celor prezenți.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Oldtimer
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  1193

  Ce ii mai place olgautzei sa se dea culta … ii place sa de in poze la adunari din astea culturale … se mai cultiva si ea …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.