Lia Olguţa Vasilescu: „Dezinsecţia nu a fost făcută la timp”

Lia Olguţa Vasilescu: „Dezinsecţia nu a fost făcută la timp”

1.036
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că invazia omizililor şi a ţânţarilor cu care se confruntă craiovenii, vine ca urmare a faptului că acţiunea de dezinsecţie nu a avut loc atunci când ar fi trebuit – în primăvară.

Ba mai mult decât atât, Lia Olguţa Vasilescu a precizat că regia care se ocupă cu dezinsecţia în Municipiul Craiova nu dispunea de utilajele necesare pentru îndeplinirea sarcinilor. „Am observat faptul că oraşul nostru este năpădit de omizi şi de ţanţari, dar până nu am cerut explicaţii nimeni nu a venit să îmi spună că ne confruntăm cu această problemă. Am aflat că o etapă de dezinsecţie ar fi trebuit să aibă loc în primăvară, însă acest lucru nu s-a întâmplat, drept urmare, ne aflăm în situaţia de faţă. RADPFL trebuia să se ocupe de această acţiune de dezinsecţie, însă am aflat că nu avea dotările necesre, aşa că am chemat directorul de la RADPFL dar şi administratorul de la Salubritate şi pe acesta din urmă l-am rugat să asigure utilajele necesare acţiunii de dezinsecţie. Probabil aţi văzut că această acţiunea a fost demarată de o săptămână, dar noi încercăm acum să reparăm nişte lucruri care nu au fost făcute la timp. Garantez că anul viitor nu vom mai avea parte de asfel de situaţii neplăcute”, a declarat primarul Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu

Sursa: lupamea.ro3 COMENTARII

 1. #1
  Junior
  Data de inscriere
   19-04-2011
  Mesaje
  58

  Cunoastem,cunoastem…”greaua mostenire” Si,daca nu a fost facuta la timp,n-ar fi rau sa se faca acum!Altfel(pe caldurile astea)vom avea si mai multe probleme si mai multi bolnavi,caci,dupa cum se stie,tantarii si mustele stau la baza transmiterii multor boli iar omizile vor devora tot ce mai este verde.

 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   29-05-2012
  Mesaje
  45

  Trebuie sa faca desecarea mlastinii din Craiovita.
  Cred ca pot fi si cadavre pe acolo.
  Balta aia e o mare nenorocire pentru Craiova

 3. #3
  0-day Member
  Data de inscriere
   01-05-2012
  Mesaje
  4
  Citat Mesaj initiat de userescu
  Trebuie sa faca desecarea mlastinii din Craiovita.
  Cred ca pot fi si cadavre pe acolo.
  Balta aia e o mare nenorocire pentru Craiova


  foarte tare!!!
  Tantari ca anul asta parca n-au mai fost de vreo 3 ani…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.