Liceeni, premiaţi de Poliţia Dolj la Concursul de videoclipuri “Spune NU violenţei”

Liceeni, premiaţi de Poliţia Dolj la Concursul de videoclipuri “Spune NU violenţei”

1.075
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj i-au premiat, azi, pe câştigătorii Concursului judeţean de videoclipuri realizate de liceeni – „Spune NU violenţei”, activitate organizată de IPJ Dolj în parteneriat cu Asociaţia „Tinerii luptă împotriva viciilor mileniului III”.

Concursul a fost destinat elevilor de liceu din clasele a X-a şi a XI-a şi a fost lansat în luna septembrie a anului 2012, în cadrul manifestării anuale „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”.
Activitatea a avut drept scop prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării copiilor, dezvoltarea spiritului civic în rândul acestora şi continuarea parteneriatului dintre şcoală, poliţie şi societatea civilă.

„Menţionăm că prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor constituie o prioritate naţională a Poliţiei Române şi acest eveniment se încadrează în seria activităţilor cuprinse în programul întocmit în acest sens la nivel local”, precizează reprezentanţii IPJ Dolj.

Astfel, Locul I a fost acordat:

Echipei Liceului Teoretic „Independenţa” din Calafat, coordonat de d-na prof. Mihaela Ileana Bora şi compus din elevii:
 CAMIN LIVIA FLORIANA
 PRIVANTU LIDIA MIHAELA
 DINCULEANĂ ELLIS PETRIŞOR
 ŢUCĂ LAURENŢIU PETRIŞOR

Şi echipei Liceului Tehnologic „Horia Vintilă” din Segarcea, coordonat de d-na prof. Cristina Mihaela Păunescu şi format din elevii:
 ION AMALIA
 NEAGU GEORGIANA CRISTINA
 BENEGUI FLORIN
 PĂNUŢI COSMIN FLORIN

Locul al II-lea a fost ocupat de echipa Colegiului Naţional „Elena Cuza” din Craiova, coordonat de d-na prof. Roxana Lelia Crişu şi format din următorii elevi:
 STĂNCIULESCU IRINA
 VASILE ROXANA
 HAROSA DARIUS
 ENACHE LAURENŢIU



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     08-02-2012
    Mesaje
    107

    Frumos! Felicitari!

    LaptopNews - totul despre portabile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.