Marius Deca: „Deja am uitat că am fost membru PNL. Acum, sunt...

Marius Deca: „Deja am uitat că am fost membru PNL. Acum, sunt reprezentantul Guvernului” în teritoriu

611
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Marius Deca, fost vicepreşedinte al PNL Dolj, a devenit, oficial, prefect al judeţului Dolj. Ceremonia de învestire a fost condusă se ministrul secretar de stat în MAI Mihai Fifor, în Sala de Videoconferinţe a Palatul Administrativ din Craiova, şi s-a bucurat de o audienţă numeroasă: şefi de deconcentrate, membri PNL şi PSD, angajaţi ai Prefecturii.
Vizibil emoţionat, Marius Deca a afirmat că nu îi stă în obicei să vorbească prea mult, ci va „lăsa faptele să vorbească” despre sine: „Nu vreau să folosesc fraze stereotipe, cum se utilizează de obicei. Vreau să mă caracterizez în câteva cuvinte, lăsând faptele să vorbească. În cei 30 de ani de activitate am ocupat funcţii de conducere, începând cu anii facultăţii, şi pot spune că mă caracterizează trei cuvinte: punctualitatea – dusă, uneori, la extrem; organizarea – tot timpul, pe unde am trecut, de asta m-am ocupat şi seriozitatea – adică răspund la orice apel şi nu las lucrurile neterminate. Dar dumneavostră veţi observa aceste lucruri în urma colaborării pe care o vom avea. Deja am spus prea multe lucruri despre mine, ceea ce nu se întâmplă de obicei, şi voi lăsa faptele să vorbească.
Deja am uitat că am fost membru PNL. Acum, sunt reprezentantul Guvernului în teritoriu şi o să mă comport ca atare”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.