Mihai Fifor: „DIN PĂCATE, nu s-a dovedit că (n.r.PSD) a furat”

Mihai Fifor: „DIN PĂCATE, nu s-a dovedit că (n.r.PSD) a furat”

1.527
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Secretarul de stat în MAI, Mihai Fifor, totodată candidat la un post de senator de Dolj pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie din partea USL Dolj, face gafe la TV. 

Invitat în această seară la un post de televiziune locală, Mihai Fifor a făcut o afirmaţie care, probabil, multora le-a stârnit cel puţin zâmbetul. Prins într-o discuţie cu moderatorul emisiunii (Marius Pârlea – „Punct Ochit” ),  despre cât de mult au furat partidele care s-au perindat la conducerea ţării, Fifor a uitat, pentru o fracţiune de secundă, sensul cuvintelor. El a declarat că PDL a furat cu Emil Boc la guvernare şi, în încercarea de a răspunde la întrebarea venită în replică de la moderator, a admis că şi PSD a furat, doar că nu s-a dovedit că a făcut-o. Construcţia „din păcate” a vrut, probabil, să fie pentru sufletul alegătorilor, care s-au săturat să ştie că se fură, însă, „din păcate”, nu se face nimic.

Iată dialogul:

Marius Pârlea: ” (…) Replica PDL a fost că şi PSD a furat între 2000 şi 2004„.

Mihai Fifor: „Din păcate, nu s-a dovedit că a furat„!

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    459

    Normal……hotul neprins e negustor cinstit…….halal de voi bai javrelor ca NE conduceti dupa asemenea conceptie…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.