Mihail Genoiu: ”De mâine, vreau să mă întorc la treabă”

Mihail Genoiu: ”De mâine, vreau să mă întorc la treabă”

10.493
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că este garantul continuării proiectelor de dezvoltare a orașului, pentru a menține parcursul ascendent început în urmă cu cinci ani.

„Am votat pentru continuitate, pentru a duce mai departe acest parcurs pozitiv pe care l-a înregistrat Craiova în ultimii ani. Craiovenii nu își mai pot permite să aștepte lucruri de la oameni care nu știu ce au de făcut, care descoperă administrația publică locală peste noapte și sunt convins că locuitorii acestui oraș minunat își doresc ca progresul din ultimii cinci ani să continue. Vom accelera, în perioada următoare, tot ceea ce înseamnă dezvoltarea Craiovei și vom rămâne în rândul orașelor puternice ale României. De mâine, vreau să mă întorc la treabă, pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut, proiecte aflate în diverse stadii de realizare, iar Craiova nu-și poate permite să aștepte. Eu vreau să le mulțumesc încă de pe acum celor care mă vor vota, asigurându-i că nu îi voi dezamăgi, pentru că știu ce este bine pentru orașul nostru”, a declarat Mihail Genoiu, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Craiova.



5 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6839

    Ce naiba de proiecte ca pe cuvant daca orasul asta mai are 200.000 de locuitori. S-a depopulat masiv. Multi de pe listele electorale sunt morti sau sunt plecati de mult din Craiova in alte orase sau in strainatate in Anglia, Germania, Franta, SUA, Italia, Cehia, Irlanda.. Spania.. etc..
    Orasul asta s-a depopulat masiv. Trebuie sa fii orb sa nu vezi lucrul asta.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-07-2011
    Mesaje
    10

    Ce vrajeli…”oameni care nu stiu ce au de facut ” , dar oamenii aia propun lucruri concrete si cuantificabile, transparenta (PSD nu vrea sa stie de asta ) .Ce mari proiecte s-au derulat in ultimii ani si nu stim noi ?! blocarea barierei Valcii pt mai bine de un an ?? sa fim seriosi ..

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    53

    Sleahta PSD a distrus micii comercianti si-n consecinta au avut de suferit firmele de distributie, firmele de transport, s-au pierdut o multime de locuri de munca, orasul s-a depopulat si saracia a inflorit. Cum naiba la Cluj toate merg ca unse???

  4. #4
    TNN
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-05-2017
    Mesaje
    0

    Nu imi puneam la indoiala nici un moment, ca tu genoiule, luni o sa te duci iar la munca in aceeasi calitate

  5. #5
    TNN
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-05-2017
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de store
    Sleahta PSD a distrus micii comercianti si-n consecinta au avut de suferit firmele de distributie, firmele de transport, s-au pierdut o multime de locuri de munca.

    GRESIT !!! A distrus pe cei ce nu jucau dupa cum li se canta de mafie. Vezi bine ca au ramas destule baraci prin cartiere, desi larga a zis ca le desfinteaza, sa nu mai fie baraca prin orase ca sunt urate, dar hopa, ce sa vezi, care slujeste mafia pesedista le-a permis asa la misto o mica corectie la fatade, si au fost lasati, cei care nu au acceptat conditiile si cotizatia la mafie au fost rasi. Stiu magazine la mine la bloc, care bagasera zeci de milioane i amenajare, de termopane, cu panouri sandwich, etc, iar cateaua asta mintea ca astia nu plateau chiria, sau nu ami stiu ce, da de unde, sunt destui ramasi, si altii nici cu cacaturile alea maro facute. Asta este, cine a fost de partea mafiei a ramas, cine nu desfintat. Pai fai largo, ori demolam baracile toate ori nu.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.