Mihăilă şi Vătămăniţa au “căzut” din nou pentru falsificare de carduri. Şapte...

Mihăilă şi Vătămăniţa au “căzut” din nou pentru falsificare de carduri. Şapte reţinuţi în urma descinderilor de aseară

2.092
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Şapte persoane au ajuns în arestul IPJ Dolj în urma descinderilor făcute aseară de poliţiştii BCCO Craiova şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova. Între ei se află şi Marin Mihăilă, fost Sfeclan şi Eman Vătămăniţa, ambii trimişi în judecată în martie 2010 împreună cu Iustin Covei şi alţi inculpaţi pentru infracţiuni privind comerţul electronic. Oamenii legii au descoperit la una din percheziţiile din Craiova şi un adevărat laborator de falsificat carduri.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova au reţinut, până acum, şapte persoane în urma descinderilor făcute aseară în Craiova, împreună cu poliţiştii BCCO Craiova. Acţiunea a vizat destructurarea unei grupări specializate în falsificarea de carduri, o parte dintre cei peste care au intrat oamenii legii fiind reţinuţi şi în septembrie 2009, în dosarul în care a fost arestat şi Iustin Covei, fiul judecătorului craiovean Marin Covei.

În urma percheziţiilor de aseară, oamenii legii au găsit, la o locuinţă din Craiova, un adevărat laborator cu aparatură de skimming, camere video performante, mulaje de guri de bancomate, toate necesare pentru falsificarea cardurilor bancare.

Până la această oră nu s-au încheiat audierile, astfel că este posibil ca numărul pesoanelor reţinute în acest dosar să crească.

 

Sursa: oradedolj.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-04-2013
    Mesaje
    1

    buni de tot,marii ingineri….

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-04-2013
    Mesaje
    2

    Si tanarul Iustin ,sufera?!

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     22-01-2011
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    85

    Ce curajosi sunteti baieti/fetelor…va facurati cont astazi,probabil un al doilea cont sa puteti zice ceva de Covei si restul…pffffff ce oameni…daca sunteti asa de curajosi afisati-va cu adevaratul cont… P.S. oricum daca vrea cnv sa afle cn sunteti va afla IP-ul in 2 sec…deci…”succesuri”…

    Noi ne pastram credinta in inimi langa Stiinta Si sangele fierbinte din Lapus in CraiovitaIesim din cartiere in zgomot de mortiere Mirosua€™ de asfalt si bassua€™ in portiere.......Fortza Stiinta

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.