Ministru al Justiției, Titus Corlățean, a fost prezent, marți, la Craiova

Ministru al Justiției, Titus Corlățean, a fost prezent, marți, la Craiova

294
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vicepreședintele PSD și ministru al Justiției, Titus Corlățean, a fost prezent, marți, la Craiova, pentru a-și exprima „susținerea totală” pentru candidatul USL la Primăria Craiova, Lia Olguța Vasilescu, și candidatul USL la președinția Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.
Ion Prioteasa, candidatul USL la președinția Consiliului Județean Dolj, a declarat: „Este prezent, astăzi, la Craiova, domnul Titus Corlăţean, ministrul Justiţiei şi vicepreşedinte al PSD, unul dintre cei mai apreciaţi oameni din partid. Este un om care a răzbătut în viață cu propriile forţe. La 25 de ani şi-a început cariera diplomatică, a fost adjunctul ambasadorului la Strasbourg, a fost consilierul celui care a fost cel mai performant prim-ministru de până acum – Adrian Năstase. Domnul Corlățean este profesor, doctor în drept internaţional cu studii la Paris”.
Candidatul USL la Primăria Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a ținut să precizeze că ministrul Justiției, Titus Corlățean, are strânse legături cu județul Dolj. „Am să spun un lucru pe care nu știu câtă lume îl cunoaște. Soţia domnului Titus Corlăţean este din Mârşani. Chiar dumnealui îi datorez faptul că eu sunt în PSD. Este primul om cu care am vorbit despre venirea mea în PSD”, a declarat candidatul USL la Primăria Craiova, Lia Olguța Vasilescu.
La rândul său, vicepreședintele PSD și ministru al Justiției, Titus Corlățean, a spus: „Mă aflu la Craiova în calitate de vicepreşedinte al PSD, iar prezenţa mea este motivată de dorinţa de a transmite un mesaj foarte clar opiniei publice din Dolj, privind susţinerea deplină, totală pentru candidaturile pe care USL le prezintă la Craiova și Consiliul Județean Dolj.
Este vorba de candidatura doamnei Lia Olguţa Vasilescu pentru Primăria Craiova şi candidatura domnului Ion Prioteasa pentru Consiliului Judeţean Dolj. Au o susţinere totală din partea conducerii centrale a PSD și USL.
Suntem la finalul campaniei electorale pentru administraţiile locale, judeţene, care vor consfinţii un succes al USL şi în mod evident o administraţie pe care o dorim și aici la Craiova, și în Dolj. Ar fi foarte multe argumente pentru care prezenţa mea este justificată şi este un semnal puternic de susţinere a celor două candidaturi.
Sunt convins că doamna Lia Olguţa Vasilescu va câştiga alegerile. Este una dintre cele mai apreciate membre ale Parlamentului României. Și-a făcut pe deplin datoria în ceea ce înseamnă activitatea parlamentară în Senat, în ceea ce privește inițiativele legislative și demersurile pe care le-a făcut pe lângă structurile guvernamentale. Aș aminti demersurile pe lângă Ministerul Educației, pentru că urmare acțiunilor sale, au fost promovate o serie de proiecte de investiții în reabilitarea unor școli, grădinițe.
Va fi o pierdere pentru Senatul României, dar va fi un câştig pentru Craiova. Știu ce proiecte are pentru dezvoltarea infrastructurii, pentru crearea de locuri de muncă, pentru anveloparea blocurilor și de aceea spun de pe acum că va avea uşa deschisă la Guvernul României pentru a primi sprijin în promovarea proiectelor pe care le are.
Cu Ion Prioteasa am lucrat împreună în campanii electorale şi am apreciat mereu ceea ce a realizat pentru interesul comunităţii din Dolj. Sunt convins că şi dumnealui va avea succes.
Spun doar un singur lucru referitor la contracandidaţi și este un mesaj către cetățenii municipiului Craiova: să aibă înţelepciunea necesară de a alege acei oameni curaţi, integri, care să fie preocupaţi de interesul comunităţii locale şi nu de propriile interese.
Nu cred că acei oameni care au funcţii în administraţia locală, cum este cazul domnului Solomon, asupra cărora planează serioase şi grave semne de întrebare cu privire la integritate, oameni care sunt anchetaţi şi sunt în curs de a fi judecaţi pentru acuzaţii de corupţie trebuie să mai primească încrederea electoratului.
Sunt oameni care au avut un buget consistent la îndemână timp de 8 ani în două mandate – din informațiile pe care mi le-au transmis colegii mei – 1,2 miliarde de euro buget, din care doar circa 200 de mil de euro se regăsesc în investiţii într-un oraş care are nevoie de infrastructură pusă la punct şi de locuri de muncă. Asta spune destule despre modul în care au fost gestionaţi banii publici.
Este un îndemn către cetăţenii municipiului Craiova de a vota în cunoştinţă de cauză şi de a vota soluţiile corecte care vin în interesul comunităţii locale”, a declarat vicepreședintele PSD și ministru al Justiției, Titus Corlățean.
După conferința de presă, susținută la sediul PSD Dolj, candidatul USL pentru Primăria Craiova, Lia Olguța Vasilescu, însoțit de candidatul USL la președinția Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și Titus Corlățean, vicepreședinte PSD și ministru al Justiției, au stat de vorbă cu craiovenii, aflați în Piața „Mihai Viteazu” și pe Calea Unirii, care le-au transmis principalele problemele pe care și le-ar dori rezolvate în următorii patru ani, în special cele legate de lipsa locurilor de muncă și locuințelor pentru tineri.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.