Mititelu, chemat iar la DIICOT

Mititelu, chemat iar la DIICOT

728
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,67)

Patronul Clubului Universităţii din Craiova, Adrian Mititelu, a fost chemat, astăzi, la DIICOT – Bucureşti, în acelaşi dosar pentru care a mers şi săptămâna trecută la audieri.

Reamintim că Adrian Mititelu este acuzat de evaziune fiscală în valoare de câteva zeci de milioane de euro, alături de alte nume din sport.

***

Pe 13 februarie a.c., procurorii DIICOT i-au adus la cunoştinţă lui Adrian Mititelu că este acuzat de constituirea unui grup infracţional.

Din rapoartele Fiscului reiese că Adrian Mititelu a făcut, în 2005, tranzacţii cu jucători, cu Clubul Dinamo Bucureşti, prin grupul lui de societăţi, pentru care nu a declarat TVA-ul în valoare de 7,6 miliarde de lei vechi, aferente celor 40 de miliarde de lei vechi.

În plus, inspectorii DGFP mai spun că Mititelu nici nu a colectat şi nici nu a declarat TVA-ul de 176,7 milioane de lei pentru banii încasaţi de la ASFC U Craiova, tot din din vânzarea de jucători.

Pe de altă parte, reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice fac referire şi la vânzarea către Poli Iaşi a jucătorului Romulus Miclea, cu 50.000 de euro, despre care a reieşit că nu s-au înregistrat venituri impozabile şi TVA de plată în valoare de 287,79 milioane de lei vechi.

În rapoartele inspectorilor fiscali se vorbeşte şi despre stadionul “Ion Oblemenco”, pentru care Clubul lui Adrian Mititelu nu a înregistrat TVA-ul pentru transferul de proprietate.

Nici la vânzarea biletelor pentru accesul pe stadionul din Bănie, Mititelu nu este în regulă. Se pare că nici pentru ele, patronul Universităţii Craiova nu a declarat TVA-ul.



5 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    743

    Face sau nu puscarie … asta ma intereseaza …

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    308

    La puscarie cu el

  3. #3
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    892

    Sper ca drumul sa fie fara intoarcere.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Mesaje
    174

    Fie, ca destinatia sa-i fie cea asteptata:racoarea.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow
  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-04-2013
    Mesaje
    8

    cred ca nu realizati ca echipa u.craiova chiar va disparea odata cu el. crede.ti ca numai el a facut asta? poate si cei dinaintea lui si sau acumulat. dar noi ca romanul. hai la puscarie,nu sunteti normali oameni…si sunt sigur ca si voi ati pacalit. poate nu sume mari dar ati pacalit. cand no mai baga el bani sa si dus U-Craiova pe apa sambetei. toti fug cand este sa ajute,iar cand este bine injura fiecare club din Romania a facut la fel si se va face mereu asta. sportul nu este ajutat iar uni oameni,chiar de sunt cat de cat potenti nu vor reusi. daca vor face toti patroni din romania puscarie ca au inselat…atunci da sa faca. ar referindute la patroni intri prea adanc si nu cred ca se va pute. poate a facut ce a facut ptr a reusi si a tine formatia ptr uni nerecunoscatori. bravo voua ca sunteti asa,sper ca toti ce au inselat sa faca puscarie. chiar si cu ceva marunt,asa cum multi din voi au inselat pe forum.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.