Noul prefect de Dolj: “Vom demonstra că noi suntem altfel!”

Noul prefect de Dolj: “Vom demonstra că noi suntem altfel!”

769
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elena Costea, PNL, a fost instalată, luni, în fruntea Prefecturii Dolj, în locul lui Nicolae Giugea, prefectul numit de guvernul Boc anul trecut. ceremonia a avut loc în prezenţa ministrului delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre.“Vreau să vă asigur că noua echipă care va conduce Prefectura Dolj este o echipă de oameni integri, (…) care va demonstra opiniei publice şi funcţionarilor care activează în această instituţie că noi suntem ALTFEL: seriosi, pregatiti si, în primul rând, suntem aici să respectăm legea şi să servim cetăţeanul!”, a spus Elena Costea imediat după învestire. Elena Costea este de formaţie profesor de matematică şi a predat din 1984 până în 2001. Costea a mai spus că, sub conducerea sa, Prefectura Dolj va colabura cu vecinii de palat, Consiliul Judeţean Dolj, pentru implementarea politicilor guvernului. Elena Costea a lucrat în domeniul privat până în 2007, după care a activat la OJPC, cu o pauză de un an, cât a lucrat pentru sindicatele Forţa Legii.

Nouapresa.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     15-05-2012
    Mesaje
    38

    Intra pe w w w . v o i e v o d at e . r o si joaca gratis un joc online romanesc. Inscrie-te si alege sa joci cel mai tare joc online de strategie 100% romanesc. Inscrie-te si alege CETATEA CRAIOVA. Cea mai organizata si cea mai unita cetate.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.