Noul primar al Caracalului, Eduard Ciocăzanu, a depus jurământul

Noul primar al Caracalului, Eduard Ciocăzanu, a depus jurământul

305
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această dimineaţă, noul primar ales de caracaleni, Eduard Ciocăzanu, a depus jurământul de credinţă în faţa consilierilor locali, a prefectului Eugen Ionică şi a subprefectului Virgil Delureanu. Alături de Ciocăzanu s-au aflat preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, primarul Slatinei, Darius Vâlcov şi vicepreşedintele PSD Olt, Marius Oprescu.

 

„Sunt emoţionat şi cred că este normal să fiu aşa într-o zi deosebită, plină de fast. Începem un drum nou, pe care ne dorim să aducem bunăstare şi fericire în viaţa tuturor caracalenilor”, ne-a declarat Ciocăzanu după depunerea jurământului.

 

Consilierii locali au desemnat viceprimarul, prin vot secret. Singura propunere a fost social democratul Ioan Mocanu. Acesta a fost votat de 15 consilieri, din cei 19.

 

Este o funcţie grea pentru misiunea noastră de a face ca lucrurile în această comunitate să meargă pe un făgaş normal. Multe au fost lăsate în paragină, începând de la salubritate şi alimentarea cu apă. Ne dorim să dăm o nouă faţă acestui oraş. Sunt convins că voi avea o colaborare foarte bună cu primarul şi cu consilierii locali”, ne-a declarat noul viceprimar al Caracalului.

 

Fostul primar Gheorghe Anghel i-a predat ştafeta lui Eduard Ciocăzanu, urându-i succes în noua funcţie.
 Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.