O nouă dezinsecţie aeriană asupra lacurilor din oraș

O nouă dezinsecţie aeriană asupra lacurilor din oraș

3,166
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SC Salubritate Craiova SRL desfășoară, în perioada 12.08-13.08.2017, o nouă etapă a dezinsecției pe domeniul public din acest an, intervenție ce se va realiza prin pulverizare aeriană dimineața, în intervalul orar 06.00-12.00.

Vor fi vizate lacurile de pe teritoriul municipiului (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, Lacul Tanchiștilor, Lacul Valea Fetii, Lac Făcăi, lacul din Grădina Botanică, Lac Valea Șarpelui și cel de la Hanul Doctorului), parcurile, grădinile publice și zonele verzi din cartierele orașului.

Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 800 hectare, graficul intervenției putând suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice existente.

Produsul folosit în cadrul acestei intervenții este Aqua K-othrine, substanță din grupa a treia de toxicitate, avizată de Ministerul Sănătății.

3 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   10-08-2017
  Mesaje
  2

  Hai genoiule, hai tata da cu apa chioara pe fiecare luna, tu esti mai ceva ca spaguta, aia dadea odata, tu esti la a treia stropire in vara asta Inseamna ca este nevoie de furaciune babana sa cotizezi la partidul rosu care te-a pus in functie. Cere cascaval baban mafia de la bucale, trebuie sa cotizezi, ca deaia te-au pus in functie. Se vede din avion ca ai inceput cu asfaltare din luna in luna pe Calea Bucuresti la iesirea din oras, acum pui si criblura peste asfaltul bun, baga mare ca e nevoie mare de cascaval la partid.

 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   21-12-2012
  Mesaje
  23

  Citat din GDS
  Dau cu apă vie! Sănătate curată pentru noi toți, și, mai ales, pentru copii! Oricum… trăim într-un mediu fără strop de poluare, iar la noi nu există toxicitate cronică, cancere, și alte chestii rele ca la alții. Așa că pot să facă și 20 de etape anual… doar dau cu apă vie, inofensivă, care nu se poate acumula, treptat, an de an, în organism. Așa că duceți-vă repede copiii să se joace în iarba verde, ecologică și netoxică, dar și lipsită de vietăți. Respirăm, mâncăm și bem otrăvuri clipă de clipă. Și cerem și plătim, de bunăvoie, pentru așa ceva. Cum ziceți că ne numim? Homo Sapiens… Omul Înțelept? Dar, poate că-i mai bine așa!

 3. #3
  Gamer
  Data de inscriere
   16-08-2007
  Locatie
   1 MAI
  Mesaje
  499

  Micsunau tantarii, musculitele a doua zi aproape de casa armatei, poate au uitat sa dea in parculetul din fata spitatulului nr.1, cu toate ca ar putea sa dea si manual, sau e apa chioara cum zic restul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.