Ocolul Pământului în 2 ore

Ocolul Pământului în 2 ore

1.677
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,50)

AIESEC Craiova vă invită să descoperiţi întreaga lume în două ore, mâine, 27 februarie, prin evenimentul “Global Village”. Evenimentul va avea loc la Electroputere Mall, ora 17:00.
“Global Village” este o iniţiativă a AIESEC Craiova, un eveniment prin care celebrăm diversitatea culturală și aducem în același loc tinerii din mai multe țări ale lumii pentru a se mândri cu ce au mai de seamă şi mai spectaculos. Vă invităm să facem împreună ocolul Pământului și să descoperim culturile studenţilor internaţionali prezenţi pentru 6 săptămâni în Craiova.
La eveniment vor fi prezenţi reprezentanţi din Brazilia, China, Uganda, Indonezia, Slovacia, Australia, Macedonia si Kazakhstan, sosiţi în Craiova pentru a facilita anumite cursuri în cadrul proiectelor precum: GROW, TRY, Business Language Classes şi International Kindergarten. Membrii AIESEC Craiova vor fi prezenţi pentru a facilita comunicarea, însă cei pasionaţi de limbi străine pot conversa cu tinerii nativi. Global Village este locul ideal pentru a fi curios să afli lucruri interesante despre diferite culture.
Unul din studenţii internaţionali care vor fi prezenţi la eveniment este Luxin Lu din China: „I am 20 yeas old, born on 22th August, my sign is a Leo. Now I am a junior in my University and I am studying Human Resource Management.
I like badminton, shopping, watching TV series and reading.
Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre ea dar şi despre ceilalţi internaţionali, vă aşteptăm la “Global Village”, ce va avea loc mâine de la ora 17:00, în Electroputere Mall!



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     1n 743 Fu7ur3
    Mesaje
    1899

    Suna bine ideea.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.