Olguţa Vasilescu ar vrea un „Oblemeco” care să semene măcar un pic...

Olguţa Vasilescu ar vrea un „Oblemeco” care să semene măcar un pic cu supranumitul „Cuib de pasăre”

712
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Primarul Olguţa Vasilescu, abia revenit din îndepărtata Chină, va lansa autorităţilor din Jining invitaţia de a veni la Craiova. E convinsă că o relaţia de prietenie între cele două municipii poate să aducă puncte Băniei în competiţia pentru titlul de Capitală Culturală Europeană. 

Edilul-şef al Craiovei a declarat, în ultima conferinţă de presă, că va transmite, chiar în această săptămână, o invitaţie către autorităţile din Jining, un municipiu prin care a trecut, de a veni în vizită la Craiova. „Vom lansa o invitaţie către primăria din Jining, municipiul care include localitatea în care s-a născut şi a trăit Confucius. Un parteneriat cu ei ne-ar ajuta în competiţia pentru Capitală Culturală Europeană”, a declarat Olguţa Vasilescu, care a menţionat apoi că scopul vizitei a fost, de fapt, unul economic, delegaţia craioveană întâlnindu-se cu mulţi investitori.

Unul dintre oraşele chinezeşti care au impresionat-o pe Olguţa Vasilescu a fost Shanghai-ul. Primarul Craiovei a mărturisit că a rămas uimită cât de mult şi de repede s-a dezvoltat acest oraş, fiind acum, după numai 20 de ani, unul dintre cele mai importante din China. Vasilescu a declarat că şi-ar dori ca măcar stadionul „Ion Oblemenco” să poată fi reconstruit de o firmă chinezească pentru a aduce măcar într-o mică măsură cu celebrul stadion din Beijing, supranumit „Cuib de păsări”. „Am văzut că ei au ca termen de finalizare pentru un stadion de anvergura celui pe care ni-l dorim noi de un an de zile, pe când la noi se vorbeşte de o execuţie care va dura doi ani. Ori eu vreau să am bifat acest stadion până la sfârşitul mandatului”, a mai spus Olguţa Vasilescu.



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     03-11-2009
    Locatie
     Brazda, Craiova
    Mesaje
    145

    Vrea cam prea multe !!

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     28-12-2008
    Mesaje
    111

    Nu inteleg cum a ajuns aceasta individa primar la noi in Craiova, toata lumea pe care o intreb spune ca nu a votat cu ea, nu imi explic sincer, o mincinoasa, nimic altceva…

    si vorba aia Vrabia malai viseaza

    "Omul nu este nimic altceva decat insusirea faptelor sale" Hegel
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-06-2013
    Mesaje
    24
    Citat Mesaj initiat de mananu
    Nu inteleg cum a ajuns aceasta individa primar la noi in Craiova, toata lumea pe care o intreb spune ca nu a votat cu ea, nu imi explic sincer, o mincinoasa, nimic altceva…

    si vorba aia Vrabia malai viseaza

    Ce ar mai manca mortii (adica Solomon al tau) dar nu le dau vii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.