Olguţa Vasilescu in vizita in cartierul Bariera Vâlcii

Olguţa Vasilescu in vizita in cartierul Bariera Vâlcii

405
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Candidatul USL la Primăria Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, și-a continuat, la sfârșitul acestei săptămâni, vizitele în cartierele Craiovei. Senatorul social-democrat a discutat cu locuitorii, problemele zonelor respective.
În Bariera Vâlcii, oamenii au reclamat, în primul rând, lipsa canalizării și a asfaltului, starea extrem de proastă în care se află străzile și numărul foarte mare de câini de pe străzi. Locuitorii au afirmat că în ultimii ani nu a venit absolut nimeni din administrația locală în cartier, zona fiind lăsată de izbeliște, iar investițiile au lipsit cu desăvârșire.
Lia Olguța Vasilescu, candidat la funcția de primar al Municipiului Craiova, a declarat că situația din Bariera Vâlcii este la fel ca cea din cartierele Brestei și Catargiu, în sensul că sunt zone în care primăria nu a investit nimic.
„Mă interesează să finalizez tot ceea ce înseamnă partea de investiții în cartierele mărginașe, pentru că este normal ca absolut toți locuitorii să intre în secolul XXI și să beneficieze de apă, de canalizare și de asfalt. La ora actuală peste 30% din populația Craiovei trăiește în aceste condiții inumane, din punctul meu de vedere. Investițiile sunt realizabile, la prețuri pe care bugetul local și le permite. Să vă dau un singur exemplu, toată canalizarea Craiovei ajunge la 40 de milioane de euro, iar numai anul acesta s-au dat 21 de milioane de euro pentru o investiție, care, din punctul meu de vedere, nu era așa de importantă, e vorba de Aqua Park-ul din Parcul Tineretului,” a declarat senatorul PSD.
În ceea ce privește numărul foarte mare de câini, senatorul PSD, Lia Olguța Vasilescu a spus că această problemă poate fi rezolvată într-un timp scurt, pentru că există bază legală în acest sens.
„În momentul de față, legislația în vigoare este permisivă și îi dă posibilitatea primarului să ia măsuri, în sensul eutanasierii câinilor bolnavi și agresivi, iar restul câinilor trebuie luați de pe străzi și să fie ținuți în adăposturi special amenajate, așa cum se întâmplă în orașe, precum Piteștiul. Dacă s-ar fi vrut ca această problemă să fie rezolvată, putea fi rezolvată de mult timp”, a afirmat Lia Olguța Vasilescu.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.