“Oltenia – pol de concepție și fabricație”, un nou eveniment dedicat...

“Oltenia – pol de concepție și fabricație”, un nou eveniment dedicat agenților economici din Oltenia (P)

5,904
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1.00)

Camera de Comerț și Industrie Dolj (CCI Dolj), în parteneriat cu Universitatea din Craiova (UCV), organizează în zilele de 25-26 noiembrie 2016 ciclul de evenimente “Oltenia – pol de concepție și fabricație” adresat agenților economici din regiunea de dezvoltare S-V Oltenia. Acțiunea se înscrie în strategia de apropiere a mediului academic de mediul socio-economic.

 

După ”Forumul carierei” organizat de Universitatea din Craiova cu scopul de a pune în contact angajatorii cu viitorii angajați, noul ciclu de evenimente se dorește un real „forum economic”. Organizatorii își doresc o colaborare pe toate planurile între mediul academic și cel economic pentru creșterea competitivității în regiune.

 

Acest ciclu de evenimente care va cuprinde:

 • Expoziția “Fabricat în Oltenia” – cu produse/servicii concepute și/sau fabricate de agenți economici din regiune, se vor organiza standuri cu produsele companiilor ce doresc să participe.
 • O sesiune de prezentare a oportunitatilor de finatare.
 • O serie de patru workshopuri care vor urmări promovarea produselor proprii, a bradurilor, a bunelor practici de marketing, precum și a colaborărilor de tip “win-win” între agenții economici sau între aceștia și mediul academic. Cele patru workshopuri vor aborda tematicile:
 • Modele de dezvoltare sustenabilă prin agricultură, horticultură și procesarea alimentelor.
 • Tehnologii de informare și comunicare – TIC. De la educație la business.
 • Noi tehnologii în industriile energetică și electrotehnică.
 • Servicii, tehnologii și produse pentru orașe inteligente.
 • Intalniri de tipul B2B si B2C pentru crearea de parteneriate cu scopul dezvoltarii de noi produse.
 • Seminarul ”Cooperare internațională prin rețeaua EEN – Entreprise Europe Network” organizat sub egida proiectului european RO-Boost SMEs.

 

Evenimentele se vor desfășura în clădirea centrală a Universității din Craiova situată în Craiova, str. Al.I. Cuza nr.13, programul efectiv urmând să fie comunicat ulterior. Pentru informații suplimentare și înscrieri cei interesați se pot adresa  până pe 18 noiembrie 2016 la una dintre următoarele adrese:

 • Camera de Comerț și Industrie Dolj, Brestei, Nr.21, Craiova, Tel.: 0251/41.88.76, Fax: 0251/41.26.52, persona de contact George Motataianu, email : george.motataianu@ccidj.ro;
 • Universitatea din Craiova, str.A.I.Cuza nr. 13, Tel. 0251 413844, Fax 0251 418803, persoana de contact Mădălina Știrbu, email stirbu@yahoo.com

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.