Oltenia: Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Oltenia: Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

1.183
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prognoza Administrației Naționale de Meteorologie pentru următoarele două săptămâni se arată a fi normală pentru acestă perioadă a anului, astfel încât în majoritatea zonelor țării temperaturile vor atinge pragul de îngheț. Precipitațiile sub formă de ploaie și ninsoare își vor face apariția dupa 24-25 ianuarie.

În ceea ce privește regiunea Olteniei, în primele trei zile vremea va fi cu mult mai caldă decât ar trebui în mod normal, apoi temperaturile vor scădea cu aproximativ 8 grade până în jurul datei de 27 ianuarie, când se vor atinge valori medii de aproximativ un grad Celsius la valorile maxime în timpul zilei și -6 grade la cele minime nocturne. În următoarele zile vremea se va încălzi ușor, iar ultimele zile ale perioadei de prognoză vor fi caracterizate de un regim termic apropiat de cel normal în această perioadă a anului, cu medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 2 și 3 grade și ale celor minime între —4 și —3 grade. În jurul datei de 26-27 ianuarie va crește probabilitatea pentru lapovițe sau ninsori slabe.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2336

    vine zapada?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.