Poftiți la Targul de Comerț al Olteniei

Poftiți la Targul de Comerț al Olteniei

2,049
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cel mai mare targ regional dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor, Targul de Comert al Olteniei – editia II, se deschide la Craiova in perioada 13-15 octombrie 2017. Organizatorii estimeaza un numar de 8000 de vizitatori, in crestere fata dei cei 5500 prezenti la editia de anul trecut. Pe toata durata celor trei zile de targ vor fi puse la dispozitia vizitatorilor autobuze ce vor asigura curse gratuite din Craiova catre Centrul Multifunctional si retur.

Deschiderea oficială are loc vineri, de la ora 10.00. Vor fi prezenti expozanti ce activeaza in domeniile: industie, alimentatie, constructii, comert cu articole de imbracaminte- incaltaminte si articole pentru copii, servicii, industria auto si asigurari. Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri. Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.

Targul de Comert al Olteniei va fi organizat in paralel cu Agro Oltenia, targ dedicat agriculturii si industriei alimentareasigurandu-se cresterea numarului de vizitatori si de expozanti. Ca si amplasament, Targul de Comert va fi concentrat in pavilionul central al Centrului Multifunctional Craiova, iar Agro Oltenia va fi amplasat in parcarea din jurul Centrului Multifunctional.

Va fi editat un catalog al targului cu firmele expozante ce va fi oferit gratuit vizitatorilor.
Evenimentul este promovat si in afara granitelor tarii, astfel se astepta expozanti si vizitatori din Bulgaria, Serbia, Ungaria, Italia, Spania , Anglia si Israel.

Pastrand traditia organizatorii vor acorda o bursa pentru cel mai meritos student al Facultatii de Mecanica din cadrul Universitatii din Craiova.

Vizitatorii interesati de acest eveniment vor putea accesa site-ul dedicat targului: www.targdecomertoltenia.ro si pagina de facebook: Targul de Comert al Olteniei, sau vor putea cere informatii la adresa: Craiova, Calea Unirii nr. 30, telefon: 0723.183.909; e-mail: office@targdecomertoltenia.ro.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.