POLIŢIA DOLJEANĂ LA CEAS DE SĂRBĂTOARE

POLIŢIA DOLJEANĂ LA CEAS DE SĂRBĂTOARE

150
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţia Română aniversează, la data de 25 martie a.c., 191 de ani de atestare documentară. A devenit deja o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători.
Poliţiştii doljeni au organizat mai multe manifestări pentru a marca acest moment festiv, cele mai importante fiind competiţiile sportive în care au fost angrenate cadrele Inspectoratului, Cupa Presei la Tir organizată pentru reprezentanţii mass media, întâlniri cu craioveni pentru o mai bună cunoaştere a dotărilor şi metodelor de acţiune ale poliţiştilor în diverse situaţii.
În cursul zilei de luni, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj va fi organizat un ceremonial de pomenire a eroilor poliţişti căzuţi la datorie, după care va urma o şedinţă festivă, organizată în Amfiteatrul „General Ion Eugen Sandu”, la care vor lua parte personalităţi marcante ale judeţului şi oraşului nostru, lideri ai organizaţiilor şi instituţiilor partenere în lupta împotriva criminalităţii.
Cu acest prilej, se vor da citire ordinelor de avansare în gradul profesional următor a poliţiştilor care şi-au câştigat acest drept, vor fi premiaţi poliţiştii câştigători ai competiţiilor sportive şi vom avea plăcerea de a asculta alocuţiunile personalităţilor care ne vor onora cu prezenţa dumnealor.
Alături de noi în acest moment aniversar vor fi şi colegii noştri de la Direcţia Regională de Poliţie Vidin, Bulgaria şi din cadrul Poliţiei oraşului Zajecar, Serbia, parteneri de tradiţie ai poliţiştilor doljeni în combaterea criminalităţii trans-frontaliere.
Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, comisar şef de poliţie dr. Constantin NICOLESCU, adresează cu această ocazie mulţumiri sincere tuturor poliţiştilor doljeni pentru modul profesionist în care şi-au îndeplinit atribuţiunile de serviciu şi îi asigură pe doljeni de deplina consideraţie şi recunoştinţă pentru colaborarea şi încrederea pe care ne-au acordat-o pentru îndeplinirea misiunii noastre primordiale, asigurarea unui climat de linişte şi normalitate pentru toţi cetăţenii judeţului Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.