Poliţia economică în acţiune pentru protecţia consumatorilor  

Poliţia economică în acţiune pentru protecţia consumatorilor  

648
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În zilele de 29 – 30.05.2012, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor cu sprijinul unor specialişti din cadrul OPC Dolj, au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală în domeniul agroalimentar în zona a două complexe comerciale din Craiova.
Cu această ocazie au fost controlate 21 de societăţi comerciale şi 12 mijloace de transport, fiind constatate 16 abateri de natură contravenţională, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de 12.000 lei şi au fost ridicate în vederea confiscării mărfuri în valoare de 2700 lei.
Exemplu: Cu ocazia verificărilor a fost depistată G.VALENTINA în timp ce comercializa mărfuri alimentare (produse din carne congelată), fără a deţine documente care să ateste provenienţa legală a acestora.
Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în sumă de 1.500 lei, dispunându-se totodată confiscarea sumei de 1.000 lei, rezultată în urma comercializării produselor identificate fără documente de provenienţă.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.