Politică/ Consilier PDL: Partidul nu poate să-l excludă pe Antonie Solomon pentru...

Politică/ Consilier PDL: Partidul nu poate să-l excludă pe Antonie Solomon pentru că nu are motive

904
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consilierul local, Nicolae Marinescu, s-a arătat foarte indignat de comportamentul primarului Antonie Solomon, în special pentru faptul că își depășește atribuțiile, dar nici nu poate să-l excludă din partid.

„Acum câteva zile, constructorul Sălii Polivalente spunea că nu există niciun impediment pentru ca Polivalenta să nu fie gata la termenul dat, dar primarul a venit pe altă parte și a spus că va întârzia trei-patru luni. Este de neînțeles cum își dă cu părerea. La fel s-a întâmplat și cu pasajul suprateran, ”,  a susținut Nicolae Marinescu.

Întrebat de ce nu îl exclud din PDL, unde Solomon s-a reînscris de curând, Marinescu a spus că nu pot exclude niciun membru de partid din cauza procedurii care ar dura prea mult timp, dar și pentru că nu au un motiv destul de întemeiat. „Nu putem exclude pe cineva doar pentru că nu ne mai iubește. Trebuie să fi făcut ceva foarte grav.”, a mai adăugat consilierul PDL.

Consilierul a mărturisit că „a pus o pilă” pentru cineva, în legătură cu un loc de înmormântare, asta pentru că nu mai sunt locuri în oraș.

Diana Zamfir




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.