Poliţiştii doljeni „vizitaţi de piciumani”

Poliţiştii doljeni „vizitaţi de piciumani”

561
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii doljeni cu ocazia sărbătoririi a 190 ani de la înfiinţarea Poliţiei, în cursul zilei de ieri, au sosit la sediul inspectoratului mai multi elevi ai unei Grădiniţe din municipiul Craiova.

Copiii au participat şi s-au întrecut la desene pe asfalt, competiţia fiind intitulată Poliţistul – prietenul copiilor. Desenele realizate de preşcolari au reliefat aspecte din munca poliţiştilor rutieri şi a celor de proximitate cu care aceştia se întâlniseră anterior în cadrul activităţilor de pregătire desfăşurate de către aceştia la unităţile de unde provin.

Spiritul concursului a fost reprezentat de dorinţa poliţiştilor de a dezvolta o relaţie partenerială cu copiii de această vârstă.

Toţi participanţii au fost câştigători primind din partea Poliţiei Doljene cadouri, totodată fiind felicitaţi de conducearea instituţiei.

Manifestarea face parte din cadrul manifestărilor dedicate Zilei Politiei Romane, evenimentul în sine fiind sarbatorit la nivel national, în  25 martie



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.