Postul de manager de la Spitalul Filantropia, scos la concurs

Postul de manager de la Spitalul Filantropia, scos la concurs

612
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cea mai veche unitate sanitară din Craiova organizează, luna viitoare, concurs pentru ocuparea funcţiei de manager. Candidaţii înscrişi vor trece prin două probe ce se vor desfăşura la sediul Spitalului Municipal Filantropia, în data de 23 iulie a.c.- pentru proba scrisă şi două zile mai târziu – pentru susţinerea proiectului de management.

Cei care doresc să participe la concursul organizat pentru ocuparea fotoliului de manager al unităţii sanitare trebuie să respecte însă o serie de condiţii. În primul rând, să fie absolvenţi de studii de învăţământ de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă, absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al Ministrului Sănătăţii sau absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată potrivit legii. Nu în ultimul rând, viitorul manager trebuie să fie cadru universitar sau medic primar şi să aibă cel puţin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii superioare de lungă durată conform legii. Alte condiţii pentru candidaţii înscrişi: să nu fie condamnaţi penal sau în curs de urmărire penală, să fie apţi din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic) şi să nu aibă vârsta de pensionare conform legii.

Taxă de înscriere de 800 de lei

Pentru a participa la concurs candidaţii trebuie să plătească o taxă de 800 de lei. Dosarul de înscriere trebuie depus la secretariatul comisiei de concurs din cadrul Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova – str. Nicolae Titulescu, nr. 40 -, până pe 13 iulie a.c., de luni până joi, între orele 08.00-15.00 şi vineri între orele 8.00- 13.00.

Bibliografia şi temele cadru pentru proiectul de management sunt afişate la sediul Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova, pe site-ul unităţii sanitare, www.filantropia.ro şi cel al Primăriei Craiova, www.primariacraiova.ro, iar grila de punctare a proiectului de management va fi afişată după încheierea perioadei de înscriere a candidaţilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.