Prevenirea accidentelor de circulaţie – prioritate a poliţiştilor rutieri

Prevenirea accidentelor de circulaţie – prioritate a poliţiştilor rutieri

288
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene şi Biroul Rutier Craiova au organizat şi executat o acţiune având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie cauzate de viteza neregulamentară.
Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au acţionat cu aparatele radar în sistem „cascadă” împreună cu efective şi aparate radar ale Poliţiei oraş Filiaşi.
În cadrul activităţilor desfăşurate de către poliţiştii rutieri au fost verificate în trafic 250 autovehicule, iar aproximativ 300 persoane au fost legitimate.
Astfel, au fost constatate 147 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni în sumă totală de 17.840 lei, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.
Dintre sancţiunile aplicate 97 au fost pentru viteză neregulamentară, 21 pentru neportul centurii de siguranţă, iar 4 permise au fost reţinute de către poliţişti în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Exemplu: I.DANIEL, 29 de ani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Ştirbei Vodă cu viteza de 102 km/h. Acesta a fost sancţionat conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R, totodată fiindu-i reţinut permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.