Prim-ministrul României, Victor Ponta, va fi prezent, la sfârșitul acestei săptămâni, în...

Prim-ministrul României, Victor Ponta, va fi prezent, la sfârșitul acestei săptămâni, în municipiul Craiova

1.214
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prim-ministrul României, Victor Ponta, va fi prezent, la sfârșitul acestei săptămâni, în municipiul Craiova pentru a-și exprima susținerea candidaților USL la Primăria Craiova și Consiliul Județean Dolj, Lia Olguța Vasilescu, respectiv Ion Prioteasa, în alegerile locale din 10 iunie.

„Suntem în faza în care pregătim pentru ziua de sâmbătă vizita președintelui PSD și prim-ministru al României, domnul Victor Ponta, care ne face plăcerea și onoarea deosebită de a veni la Craiova, ocazie cu care dorește să transmită un mesaj către craioveni și doljeni. Este o întâlnire deosebită pe care o pregătim în cartieul Craiovița Nouă.

Prim-ministrul nu poate fi prezent în toate județele țării, dar iată că a ales să vină la Craiova pentru noi și, în special, pentru doamna senator Lia Olguța Vasilescu, candidatul nostru la Primăria Caiova. Este o veste bună pentru noi și sunt convins că și pentru simpatizanții noștri.

Noi ne pregătim cu toată forța pentru această întâlnire care va face mult bine canidatului nostru, candidaților noștri și organizației PSD. Este și o recunoaștere a organizației noastre, a forței pe care o avem, dar și o recunoaștere a luptei și a eforturilor deosebite pe care doamna senator Lia Olguța Vasilescu le-a depus până acum.

Sunt sigur că aceste mesaje pe care le va da Victor Ponta de la Craiova vor da un impuls și mai mare de câștigare a alegerilor din 10 iunie”, a declarat prședintele Consiliului Județean Dolj și candidat USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa, în cadrul unei conferințe de presă.

La rândul său, candidatul USL la Primăria Craiova, senatorul Lia Olguța Vasilescu, a declarat:

„Îl așteptăm cu mare interes pe prim-ministrul Victor Ponta, mai ales că vine pentru prima oară în Craiova în această nouă postură de șef al Guvernului. Eu, personal, sunt foarte mulțumită de activitatea de până acum a prim-ministrului Victor Ponta și a Cabinetului său. Se vede că își dorește să respecte promisiunile pe care toți le-am făcut înainte de a ajunge la guvernare, adică să fie înapoiate pensiile și salariile luate fără niciun fel de drept oamenilor”.

La conferința de presă organizată la sediul organizației județene a PSD Dolj au mai participat consilierii municipali Gheorghe Nedelescu și Florentin Tudor.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    422

    ponta numai grija astora nu o are…..
    are grija de nastase ……numai ca dobitocul ala de grajdean a vorbit cu el la 5 dimineata. despre proces……..hopa…..ca sunt prinsi cu chilotii in vine……ha haha ha…..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.