Primăria Craiova a autorizat mitingul PSD din 9 decembrie

Primăria Craiova a autorizat mitingul PSD din 9 decembrie

8,802
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aproximativ 30.000 de doljeni sunt așteptați, potrivit Agerpres, la mitingul care va fi organizat de PSD la Craiova, pe 9 decembrie, sub sloganul “Hai la Universitate, să le spunem că #ajunge”. Conform aceleiași surse, municipalitatea craioveană a aprobat desfășurarea acțiunii social-democraților.

Întâlnirea susținătorilor PSD va fi la Universitatea din Craiova, la ora 15:00 de unde se va pleca în marș pe Str. A.I.Cuza, până la intersecția cu Calea București, cu întoarcere pe Calea București — Universitate. Marșul este autorizat până la ora 17.30.

Scopul mitingului și mesajele social-democraților sunt, din textele imprimate pe afișele și fly-erele evenimentului, pornind de la îndemnul “#Hai la Universitate, să le spunem că #ajunge”, următoarele: ”#Ajunge cu abuzurile statului paralel”, „#Ajunge cu tupeul celor care reclamă România Înaltelor Porți!”, ”#Ajunge cu manipulările soroșiste!”, ”#Ajunge cu obrăznicia cu care vor să ne confiște votul!”, ”#Ajunge cu grupurile de interese care ne vor colonie!”, ”Democrație, nu Anarhie!”.

Evenimentul este promovat de PSD Dolj pe pagina de facebook, iar printre cei care au dat share se numără și primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Protestele antiguvernamentale au continuat la Craiova

Și aseară, câteva zeci de persoane au protestat la Craiova, mărșăluind prin centrul orașului și prin fața sediului PSD Dolj, potrivit Agerpres. Protestatarii au fluturat steaguri tricolore, au purtat pancarte pe care era scris “Toți pentru justiție” și au suflat în vuvuzele.

Pe timpul marșului, manifestanții au strigat împotriva PSD și a liderilor social-democrați: “Veniți cu noi, vă fură și pe voi”, “Nu vrem să fim o nație de hoți”, “Justiție, nu corupție!”, “Altă întrebare, Dragnea la închisoare!”, “Hoții, hoții!”, “Guvern de hoți și de mafioți!”, “DNA să vină să vă ia!”.

 

4 COMENTARII

 1. #1
  Racer
  Data de inscriere
   30-10-2006
  Locatie
   near you!
  Mesaje
  346

  o sa fie plina craiova de autocare(mai ales din teleorman)

 2. #2
  woe
  Member
  Data de inscriere
   28-03-2008
  Locatie
   Bucuresti/Gorj
  Mesaje
  225

  Sigur pesede organizează asta? Că sloganurile par ciudate și nu înțeleg cui se adresează. Lui soros și denea? Hmmmm. E un fel de miting de susținere a lui Dragnea? Ce înseamnă să nu te uiți la știri…

 3. #3
  Member
  Data de inscriere
   29-11-2008
  Mesaje
  113

  suntem inconjurati de saracie, dar votam pesedr din tata in mama, copii si nepoti, sa nu cumva sa vina altii, ca altii sunt rai, asta este explicatia prostimii.

 4. #4
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-04-2007
  Mesaje
  409

  O bomba , grenade ceva daca vin si conducatorii patriei guvernantii , adunati toti pusa o bomba am scapat de capuse .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.