PRM Craiova o susţine pe Lia Olguţa Vasilescu, inclusiv candidatul la primărie

PRM Craiova o susţine pe Lia Olguţa Vasilescu, inclusiv candidatul la primărie

473
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vasile Călin, candidatul Partidului România Mare la funcţia de primar al municipiului Craiova, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că doreşte ca simpatizanţii şi membrii PRM să o voteze pe Lia Olguţa Vasilescu, candidatul USL la funcţia de primar al Craiovei.
Candidatul PRM la funcţia de primar al Craiovei, Vasile Călin, susţine că a solicitat, pentru aceastî decizie, acordul conducerii centrale a partidului. „După ce a venit domnul Ponta la Craiova, cu o parte dintre membrii Guvernului la Craiova şi cu viitorul preşedinte al României (n.r – Crin Antonescu) şi după ce am văzut susţinerea pe care o are doamna Vasilescu, am zis că este păcat să risipim votul şi m-am hotărât să îi acord tot sprijinul meu cu acordul conducerii centrale a partidului. Aşa că sunt hotărât să o sprijin cu tot ce pot eu. Dar îi primul rând îi rog pe toţi membrii şi simpatizanţii PRM din Craiova şi, în general, pe toţi craiovenii care au dorit să mă voteze la funcţia de primar, ca pe 10 iunie să o voteze pe doamna Vasilescu, pentru că are proiecte foarte bune şi are susţinerea necesară în CL, în CJ, în viitorul Guvern şi pe cel al viitorului preşedinte al României”, a declarat Vasile Călin.

Sursa: lupamea.roSpune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.