Promoţie Prima Casă la BRD, cu DAE de 4,79% şi 1000 de...

Promoţie Prima Casă la BRD, cu DAE de 4,79% şi 1000 de asigurări de locuinţă oferite gratuit

235
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

BRD-Groupe Société Générale a lansat o campanie promoţională dedicată creditelor imobiliare acordate în cadrul programului Prima Casă. În cadrul acesteia, primii 1.000 de clienţi care solicită un credit Prima Casă până pe 15 iulie 2012 primesc gratuit asigurarea locuinţei pentru primul an, în ordinea obţinerii finanţării.
 
Oferta BRD include credite în euro, acordate pe perioade de până la 30 de ani, în valoare maximă de 71.250 EUR, cu un avans de numai 5% şi rate lunare mici. Dobânda Anuală Efectivă „all inclusive” (costul total al creditului, care încorporează dobânda nominală şi toate celelalte costuri legate de finanţare) oferită de BRD în cadrul acestei campanii este de 4,79%*.
 
Gama de venituri care pot fi luate în considerare este variată şi include salarii, inclusiv obţinute în străinătate, pensii, activităţi independente, drepturi de autor, tichete de masă, dividende, diurne, rente viagere, chirii.
 
În afara celor peste 930 unităţi, BRD le oferă clienţilor interesaţi de obţinerea unui credit Prima Casă serviciul Vocalis Prima Casă, la numărul de telefon 0800 804 804 (apel gratuit în reţeaua Romtelecom, accesibil de luni până duminică între orele 08:00-22:00). De asemenea, clienţii BRD pot solicita analiza de preacceptare a creditelor Prima Casă prin telefon, obţinând pe loc răspuns la solicitarea lor de credit.
 
Printr-un simplu apel, clienţii pot primi informaţii complete şi soluţii personalizate cu privire la Programul Prima Casă: detaliile ofertei de creditare BRD, documentaţia necesară întocmirii dosarului de credit sau informaţii privind fluxul procesului de aprobare a dosarului. De asemenea, acest serviciu facilitează stabilirea întâlnirilor cu consilierii de clientelă dedicaţi din agenţiile BRD.
 
În plus, 24 de ore din 24, cei interesaţi pot obţine informaţii despre Programul Prima Casă şi pot direcţiona cererile de informaţii prin completarea formularului disponibil pe site-ul http://www.creditulprimacasa.ro/ sau direct la adresa primacasa@brd.ro.
 
BRD este prima bancă din România care a acordat un credit în cadrul programului „Prima Casă”. Demarat în iulie 2009 la iniţiativa Guvernului României, programul „Prima Casă” are în vedere susţinerea celor care doresc să îşi cumpere o primă locuinţă prin acordarea unei garanţii de stat pentru un credit imobiliar cu dobândă redusă şi avans mic. Până în acest moment, BRD a acordat în cadrul programului credite în valoare de aproximativ 530 milioane euro.
 
*Exemplu de calcul (nivel Euribor valabil pe 17 mai 2012). Pentru un credit în valoare de 40.000 EUR, acordat pe o perioadă de 30 de ani, clientul plăteşte o rată lunară de 202 EUR. Dobânda indexabilă se calculează pornind de la indicele Euribor la 3 luni, la care se adaugă o marjă de 3,75 p.p. Valoarea totală datorată la sfârşitul perioadei de creditare: 74,250 EUR. În calcul nu au fost introduse asigurările, deoarece asigurarea de imobil (obligatorie) depinde de valoarea imobilului, iar asigurarea de viaţă este facultativă.
 
BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. Banca are aproximativ 2,5 milioane clienţi şi operează o reţea de peste 930 de unităţi. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.
 
 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.