Proprietarii imobilelor expropriate pentru DN 56 Craiova – Calafat vor fi despagubiti...

Proprietarii imobilelor expropriate pentru DN 56 Craiova – Calafat vor fi despagubiti cu 95.000 lei

886
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Statul a alocat suma de 95.000 lei pentru despagubirile aferente exproprierii imobilelor pentru reabilitarea Drumului National 56 Craiova – Calafat, din cadrul “Proiectului de reabilitare a drumurilor, etapa a V-a”, potrivit unei Hotarari de Guvern, publicata, luni, in Monitorul Oficial.

“Se aproba declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata care constituie coridorul de expropriere al lucrarii de utilitate publica ‘Reabilitare DN 56, Craiova – Calafat km 0 + 000 – km 84 + 020′, expropriator fiind statul roman, reprezentat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) prin Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR)”, se arata in document.

Hotărârea de Guvern este semnată de prim-ministrul Victor Ponta şi contrasemnată de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, şi ministrul Finanţelor Publice, Florin Georgescu.

Sursa: capital.ro

2 COMENTARII

 1. #1
  Maniac
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  3926

  Ce s au mai imbogatit unii asa

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.