Purtător de cuvânt nou, la IPJ Dolj

Purtător de cuvânt nou, la IPJ Dolj

23.284
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agentul şef adjunct Amelia Barbu (foto stânga), din cadrul Compartimentului de Relatii Publice al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, își încheie activitatea în cadrul poliției doljene după mai bine de opt ani petrecuți ca purtător de cuvânt al instituției. Locul său va fi luat de agent principal de politie Mihaela Gîrd (foto dreapta).

După 8 ani şi jumătate de activitate în cadrul Biroului de Presă al IPJ Dolj, agent şef adjunct Amelia Barbu îşi va desfăşura activitatea, de la data de 1 decembrie a.c., în cadrul Direcţiei de Informare şi Relaţii Publice a Ministerului Administrației și Internelor (MAI). „Pentru contribuţia deosebită adusă imaginii şi promovării activităţii poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj” cms sef. dr. Constantin Nicolescu i-a înmânat Ameliei Barbu o plachetă de onoare.

Mihaela Gîrd, noul purtător de cuvânt, este absolventă a Scolii de Agenti de Poliţie  Vasile Lascăr, promoţia 2012 și a Facultății de Drept, promoția 2015, şi până în prezent şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Secţiei de Poliţie Rurale Nr. 1 Melineşti.

Foto: Tibi Bologh

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.