Reacţia promptă a dus la prinderea unor hoţi

Reacţia promptă a dus la prinderea unor hoţi

288
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În seara zilei de vineri, în jurul orei 22.20, Poliţia Băileşti a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112 de către F.ECATERINA, 38 de ani, din Izvoare, sat Corlate, Dolj, despre faptul că în aceeaşi seară, în jurul orei 22.00, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinţei un viţel.
La faţa locului s-a deplasat operativ o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 7 de Poliţie Rurală Pleniţa care, în urma verificărilor efectuate pe şoseaua de centură a comunei Caraula, a depistat o căruţă tractată de un cal în care se aflau M.IULICĂ, 20 de ani şi F.I., de 16 ani, ambii din Orodel, Dolj, după atelaj fiind legaţi doi viţei.
Din verificări s-a stabilit că în seara zilei respective, cei doi au pătruns în curţile părţilor vătămate F.ECATERINA şi C. STERIE, 43 de ani, ambii din Izvoare, sat Corlate, Dolj, de unde au sustras câte un viţel, valoarea prejudiciului fiind estimată la 2000 lei. Cei doi viţei au fost restituiţi părţilor vătămate, iar celor în cauză li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, fiind cercetaţi în stare de libertate.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.