Reacții la Craiova după anunțul DNA privind reținerea primarului Olguța Vasilescu

Reacții la Craiova după anunțul DNA privind reținerea primarului Olguța Vasilescu

1.995
39
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vestea că primarul Craiovei a fost audiat la DNA București și, mai mult, reținut pentru 24 de ore sub acuzația de luare de mită, trafic de influență și spălare de bani, i-a luat, mai mult sau mai puțin, prin surprindere pe șefii administrației locale, politicieni, dar și pe contracandidații Olguței Vasilescu. Dacă unii au refuzat să comenteze în vreun fel decizia procurorilor DNA, alții și-au mărturisit uimirea, iar alții au afirmat că azi nu s-a întâmplat altceva decât confirmarea neregulilor din Primăria Craiova. manda postare retinere olguta

 

Nu mă așteptam, am văzut și eu la televizor. Nu știam nimic”, a declarat, pentru Craiova Forum, viceprimarul Mihai Genoiu. Acesta a mai precizat că în cadrul ședinței de mâine a Consiliului Local vor decide cine îi va ține locul primarului. În schimb, celălalt viceprimar, Dan Dașoveanu, ne-a declarat că nu dorește să comenteze, pentru că nu o face niciodată când vine vorba de deciziile DNA sau ale instanțelor.

 

Și pentru că, potrivit unor surse neoficiale, ”vizita” primarului Craiovei la DNA ar surveni în urma unui denunț, iar numele unui contracandidat la Primăria Craiova fost vehiculat, respectiv al reprezentantului ALDE, Mircea Năstase, l-am contactat telefonic pentru un punct de vedere. Acesta a negat că el este cel care l-ar fi denunțat pe primarul Craiovei. ”Nu am nicio legătură cu denunțul, nu-mi mai văd capul de treburi cu campania mea, chiar acum urmează să intru într-o ședință”, ne-a declarat Mircea Năstase.

 

Horațiu Buzatu ne-a declarat că:  ”Într-un fel se confirmă zvonurile care umblă de mult, privind starea de corupție din Primăria Craiova. (…) Sponzorizările din 2012 cu siguranță erau cunoscute atât de candidat cât și de membrii PSD. Este foarte clar că pentru ei corupția este un mod de viață. Mă bucur că instituțiile statului își fac treaba”.  screenshot.673

 

Multe dintre reacții au apărut și pe Facebook. De altfel, Horațiu Buzatu și-a manifestat punctul de vedere și pe site-ul de socializare: ”De acum este clar: PSD a pierdut primăria Craiovei”.

 

La fel și președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, care ne-a precizat că declarația lui este cea postată deja pe Facebook: ”Când conduci cu 62% la 14%(locul 2) asa pățești în pragul alegerilor”.

 

Încă o filă neagră în istoria administrației locale din Craiova. Așteptăm ca organele competente să-și facă datoria. Dacă acuzațiile de corupție se confirmă, doamna primar ar trebui să facă singurul gest de onoare pe care-l mai are la dispoziție: DEMISIA!”, a scris și Pavel Badea pe Facebook.

 

(…) Rămâne de văzut cât este de adevărat! Să le acordăm tuturor prezumția de nevinovăție”, a fost postarea lui Dan Cherciu.

 

Andra Panait

Ana-maria Gebăilă



39 COMENTARII

  1. #1

    dumnezeu nu doarme,dar nu cred ca o retin mult ca o scapa mafia din psd, ce nu ati vazut cum ponta la salvat pe cel din partidul corupt psd

  2. #2

    Manda vorbeste? Ce tupeu jegos are!

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    37

    Ce mai defila madam Olguta in campania din 2012 cu tricoul pe care scria „Justice for Craiova” … Iata, ca DNA-ul a facut „Justice for Craiova”. QED

  4. #4

    nu stiu daca a facut ceva sau nu..dar sant convins ca daca nu era campanie electorala si daca nu era diferenta asa mare intre locul 1 si 2..nu era retinuta..in nici un caz acum..cateii care sant pe locurile urmatoare sant bucurosi pt ca pot prinde un l;oc caldut la primarie…

  5. #5

    Olguto sa ma ierte Dumnezeu dar te-as intinde putin mai mult

  6. #6
  7. #7

    Navetistul politic o pune de o betie la restaurantul Senator ,jeguri politice

  8. #8
  9. #9
  10. #10

    Eu as vrea sa-i dea aceeasi pedeapsa ca a lui Cocos…sa vedem unde-i dreptatea.

  11. #11
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2016
    Mesaje
    46

    Largutistilor acum sa va vad ce funduri mai pupati HA,HA,HA….

  12. #12

    Stați liniștiți ca ajunge și Manda după Olga

  13. #13

    Au arestat-o pe buna dreptate ,nu a luat Mita , a luat multe mite ,am vazut-o vara asta in oras i se deschidea usa la masina ca la o Regina ,ca sa vedeti la ce nivel suntem si inainte sa fie primarita era cu mucii la nas ,si cind a data de banii nostri a crezut ca sunt ai ei nesimtita la puscarie sa stea !!!!

  14. #14

    DEMISIA MAI REPEDE !!!!!!NU VA MAI SATURATI SA FURAȚI ȘI SA ÎNȘELAȚI @!LA PUȘCĂRIE CU VOI

  15. #15
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-03-2016
    Mesaje
    0

    Avand in vedere ca se apropie alegerile si avand in vedere ca domnul Badea are o influenta foarte mare in acest oras,era normal sa se intample asta.Acum avand in vedere reactiile pe baza acestei stiri,eu(ca simplu alegator si pe baza a ceea ce se vorbeste in orasul acesta)spun ca singurul care se bucura de aceasta decizie este D-NUL Badea si acolitii sai pentru ca li s-a usurat „misiunea”.RUSINE DE ORAS,RUSINE DE TARA!

  16. #16

    Bagă furca în ea Vio! ? Și -a dat foc la valiza singura?

  17. #17

    Hahahhaha asa e ma numai figuri PE ea mai dai dracu pe toti cind se vad in functii mai mari zic ca ei sunt stapinii !! PE banii oamenilor !!

  18. #18
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8766

    Maimutoiul analfabet badea nu are sanse sa ajunga primar .

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  19. #19

    Pai da a încercat și ea dar ulciorul nu merge de multe ori ;!Oricum era filată de mult;

  20. #20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.