Romanian Music Awards- ediţie specială

Romanian Music Awards- ediţie specială

401
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cea de-a zecea ediţie Romanian Music Awards este ediţie specială – evenimentul împlineşte anul acesta zece ani, aşa că atât organizatorii, cât şi artiştii sunt hotărâţi să facă un show pe care nu-l vom uita prea curând. Pentru că vorbim despre o ediţie aniversară, pe lângă cei mai importanţi artişti români ai momentului, pe scenă vor urca şi unele dintre cele mai iubite trupe româneşti ale anilor ’90, până acum fiind confirmaţi 3 Sud Est, L.A. şi N&D.  Sunt aşteptaţi şi în acest an peste 35 de artişti, 50.000 de participanţi, 1.500.000 de votanţi şi milioane de telespectatori. Romanian Music Awards promite a fi o gală aniversară care va cuprinde momente reprezentative ale muzicii româneşti apărute după 1990 şi până în prezent.

 “Timp de 10 ani am avut pe scenă cele mai mari nume ale industriei muzicale româneşti şi internaţionale, dar anul acesta vom depăşi toate barierele, pentru a oferi un eveniment de excepţie, bine pus la punct, care să se întipărească în istoria muzicală drept cel mai exclusivist eveniment de gen organizat până acum în România.”, a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

Alex Velea este unul dintre cei mai nerăbdători artişti să urce pe scena Romanian Music Awards: “Îmi plac premiile, îmi place cum sunt organizate. E marfă, suntem toţi artiştii, se crează o energie pozitivă. Fiecare vrea să aducă ceva nou, vrem să arătăm, ne legăm de evenimentul ăsta să arătăm ce putem. O să dau cu lumea în aer, o să-i distrez foarte mult”.

Pe de altă parte, CRBL savureză din plin că va fi în centrul atenţiei. El  şi soţia sa, Elena, vor urca pe scena celui mai aşteptat eveniment al anului în calitate de gazde, după ce anul trecut au surprins publicul cu un dans pregătit special pentru acest eveniment. CRBL  a asigurat deja publicul că “o să fie mega-show”. “Anul ăsta este anul meu, cu mâinile în sus, K-boom cum vreţi voi. Anul ăsta eu sunt acasă la Craiova, eu sunt gazdă, eu şi numai eu. N-am să vin singur, ci cu o gagică foarte şmecheră. O să vin cu Elena, Elena mea”.

Delia, entuziasmată că este nominalizată la Best Female, e pusă pe fapte mari! “Vreau să fie ceva…nu ştiu dacă neapărat grandios, dar mai mult  şocant, mai mult nebunesc. Toată lumea vine glam. Eu cred că o să vin cu o lopătă şi cu o ie. Vreau să nu semăn cu nimeni. Oare să-mi pun un sac pe cap? Să nu semăn cu nicio divă blondă”.

Nici Smiley, nominalizat la categoriile Best Live şi Best Site, nu se lasa mai prejos. “Am pregătit un videoclip bestial care sper să fie gata până la Romanian Music Awards, e gata până la premii, sigur. Este ceva total nou în materie de videoclipuri la nivel mondial, e ceva care vă va surprinde total. N-am cum să vă povestesc. O să vedeţi.”

Pe 8 iunie, de la ora 19.00, Music Channel va transmite LIVE cea de-a zecea ediţie Romanian Music Awards care va avea loc în Piata Mihai Viteazu din Craiova.

Nominalizaţii la Romanian Music Awards au numărat în mai puţin de două săptămâni de la afişarea pe site-ul rma.1music.ro mai bine de jumatate de million de voturi. Fii şi tu parte la evenimentul-fenomen al industriei muzicale româneşti! Decide cine este cel mai bun artist la fiecare secţiune intrând pe rma.1music.ro, unde cele 14 categorii îşi aşteaptă câştigătorul.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events.

 4 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  128

  Sa tot fie ca nu strica astfel de evenimente …

 2. #2
  Racer
  Data de inscriere
   22-12-2007
  Locatie
   Niciodata Stabil
  Mesaje
  1215

  Chiar ca e ceva nou sa reunesti L.A N&D si 3 SE sa speram ca nu va ploua si va fi de 10 ori mai frumos decat acum 2 ani

 3. #3
  Gamer
  Data de inscriere
   25-05-2012
  Locatie
   Middle of Nowhere
  Mesaje
  24

  abia astept,fie ca cei mai buni sa castige , si sa tina vremea cu noi si organizatorii

  This is Sparta. Full scene.
 4. #4
  Racer
  Data de inscriere
   22-12-2007
  Locatie
   Niciodata Stabil
  Mesaje
  1218

  dar este tot in centru se aude ca ar fi pe velodrom stiti ceva?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.