S-au pus in vanzare biletele la ThE LivE … Mihai Bendeac in...

S-au pus in vanzare biletele la ThE LivE … Mihai Bendeac in Cetatea Baniei

594
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

De astazi s-au pus in vanzare biletele la spectacolul ThE LivE, cu Mihai Bendeac, la Casa Studentilor din Craiova, Restaurantul Epoca si Cafeneaua Trend Studio din Centrul Comercial AUCHAN Craiovita.

Peste 200 de bilete au fost rezervate, in primele 48 de ore de la anuntul organizarii spectacolului ThE LivE, care va avea loc pe 6 aprilie, de la ora 19.00, la Casa Studentilor din Craiova.

Rezervarile se pot face la numarul de telefon: 0758.575.529.

Actorul Mihai Bendeac vine in premiera in Cetatea Baniei, cu spectacolul ThE LivE, care nu este un stand up.

ThE LivE este raspunsul lui Mihai Bendeac, la dorinta publicului de a se īntālni cu el, in calitate de om de divertisment.

Ani de zile, a refuzat acest gen de show, dorind sa-si rezume prestatia pe scena, la ceea ce iubeste cel mai mult: teatrul.

Plecand insa de la aceasta idee, ThE LivE se situeaza la mijlocul drumului dintre stand up si teatru. Este o reprezentatie despre felul ciudat, original, aparte, in care isi traieste viata un actor celebru, atāt pentru cariera cāt si pentru problemele psihice, problemele cu legea, alcoolul, femeile, drogurile.

Show-ul adauga conceptului general de stand-up ceea ce actorii de teatru, film sau televiziune au ca si bagaj: interpretativitatea.

Evident, persoanele publice din Romānia (imitarea/parodierea lor) isi regasesc locul pe scena. Asta si pentru ca, in mod natural, Bendeac este posedat de multiple personalitatice dau navala in viatalui de zi cu zi, fara sa vrea.

Pe 6 aprilie 2015, de la ora 19.00, Agentia EVOBRAND il aduce pe Mihai Bendeac cu show-ul ThE LivE, la Casa Studentilor din Cetatea Baniei.

Costul unui bilet este 49 RON, iar numarul locurilor este limitat.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.