Salariaţii de la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare intră în grevă de...

Salariaţii de la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare intră în grevă de avertisment

3.048
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Angajaţii cer acordarea tichetelor de masă şi salarizarea personalului în condiţiile legii, drept pentru care, mâine, între orele 10-12, la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare va avea loc o grevă de avertisment.

Sindicatul Unimedical Craiova organizatie sindicala afiliata la Federaţia Sindicală Hipocrat,, membră a Confederatiei Nationale Sindicale „Cartel ALFA” susţine demersurile salariaţilor din cadrul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare pe care îi reprezintă.

„Având în vedere că revendicările salariaţilor din această unitate, membri ai Sindicatului Unimedical, nu au fost soluţionate în perioada negocierii şi concilierii Conflictului Colectiv de Muncă la nivelul unităţii, salariaţii au hotărât declanşarea grevei generale. Aceasta va fi declanşată după greva de avertisment care va avea loc miercuri, 21 august, în cazul în care nu vor fi soluţionate următoarele revendicări:

– acordarea tichetelor de masă;
– salarizarea personalului în condiţiile legii;

Având în vedere că Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare, judeţul Dolj, se află în subordinea Ministerului Sănătăţii, solicitâm acestei instituţii să se implice în soluţionarea revendicărilor, înainte de a declanşa greva generală, care ar genera o stare de instabilitate la nivelul unităţii sanitare”, susţin reprezentanţii Federaţiei Sindicale Hipocrat din România .3 COMENTARII

 1. #1
  Oldtimer
  Data de inscriere
   02-05-2013
  Locatie
   craiova
  Mesaje
  1033

  De cand sa marit minimul pe economie majoritatea angajatorilor au scazut tichetele de masa sau chiar le-au luat de tot.

 2. #2
  A%%
  De-al casei
  Data de inscriere
   07-03-2013
  Mesaje
  339

  Ce s-a intamplat, nu se mai poate fura din spitale sau vor tot (si furat si tichete) ? Au facut vreodata greve pentru binele pacientului?

 3. #3
  Oldtimer
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  1166

  sunt o rusine spitalele noastre.daca nu ai bani mori acasa mai bine.de furat nu prea mai au ce.au terminat ce a fost de luat

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.