Salubritatea adună brazii de Crăciun

Salubritatea adună brazii de Crăciun

3,416
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiovenii care vor să scape de brazii de Crăciun sunt rugați să-i depoziteze sâmbătă, 13 ianuarie, la platformele de gunoi din oraș, de unde vor fi preluați de angajații SC Salubritate Craiova SRL și, ulterior, reciclați.

Operatorul autorizat de colectare și transport a deșeurilor în Craiova, organizează sâmbătă, 13 ianuarie 2018, o acțiune de colectare a brazilor de Crăciun de la platformele gospodărești din municipiu. Acţiunea se va desfăşura numai pentru transportul brazilor, așa încât cetățenii care locuiesc la bloc sunt rugați să depoziteze arborii uscați doar până la data sus-menționată în zonele destinate colectării deșeurilor.

Potrivit reprezentanților SC Salubritate, întreaga masă lemnoasă colectată va fi predată, în vederea reciclării, către firma autorizată cu care societatea are contract în acest sens.

1 COMENTARIU

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   02-01-2018
  Mesaje
  0

  Nu prea cred ca au ce cara, multi ii dau retur la Merlin pentru vaucher de 25 de lei pe bucata, si cel mai mult sunt facuti araci de rosii, fasole cu toporul de catre aia de au si pamant pe la tara si nu numai.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.