Scandal în biserică pentru că au fost mințiți de Mitropolia Olteniei

Scandal în biserică pentru că au fost mințiți de Mitropolia Olteniei

1.639
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În urmă cu aproximativ o lună presa locală din Craiova anunța că pe holurile Mitropoliei Oltenia mai mulți craioveni au protestat împotriva shimbării preotului Cristian Alexie de la parohia din Bariera Vâlcii.

Un reprezentant al Mitropoliei Oltenia i-a făcut atunci, conform relatărilor din presă, pe protestatari nebuni, asigurându-i pe enororiași că nu se va lua nici o măsură cu preotul lor, dar în același timp spunea că acesta are probleme cu legea și că este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

La slujba de duminică oamenii s-au trezit că în biserica lor slujește alt preot. A ieșit cu scandal. Dar de acest scandal nu se fac vinovați oamenii, ci reprezentanții Mitropoliei Oltenia care le-au ascuns acestora ce au de gând să facă.

Noua politică a Mitropoliei Oltenia se pare că nu mai are în  mijlocul atenției enoriașul, credinciosul. Și de aici și greșelile din ultima vreme. Dacă mitropolitul Olteniei ar medita mai mult la cele sfinte, și nu la politica pedelistă, poate că în lăcașele sfinte nu s-ar întâmpla astfel de evenimente deloc dorite.

Și totuși rămâne întrebarea: de ce și-a mințit Mitropolia Olteniei credincioșii din Bariera Vâlcii?

 

Sursa: http://ponturidespre.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    899

    Culmea ca sunt din bariera dar nu am vazut nici o schimbare poate ca nu prea sunt dus la biserica

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.