„Scorpionii Negri” pleacă în Afganistan (Foto/Video)

„Scorpionii Negri” pleacă în Afganistan (Foto/Video)

893
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Peste 500 de militari ai Batalionului 20 Infanterie Dolj, cunoscuţi drept „Scorpionii Negri”, vor pleca, în luna februarie, în Kabul-Afganistan, având ca misiune să adune toate echipementele din dotare pentru a le readuce acasă, întrucât este ultima activitate într-un teatru de operaţii din Afganistan. Astăzi a avut loc şi defilarea „Scorpionilor”, în centrul oraşului, manifestare la care au participat oficiali ai Armatei, şi reprezentanţii instituţiilor publice locale şi judeţene, dar şi familiile şi prietenii militarilor angrenaţi în misiune.

Scorpionii Roşii vor reveni în ţară, alături de colegii care deja se află în misiune la Kabul, în luna august.

Peste 500 de soldați își lasă acasă familiile și pleacă într-unul dintre cele mai periculoase teatre de operații. Vă veți face datoria de bravi ostași, craioveni curajoși, îndepliniți-vă cu succes misiunea și făceți-ne mândri de voi. Dorul de casă să vă țină vigilenți pe pământ străin, vă asigur de tot respectul meu, iar familile dumneavoastră se vor bucura de sprijinul meu și cel al autorităților locale”, a declarat primarul Craiovei Lia Olguța Vasilescu.

Stimați ostași, reprezentanți o unitate de elită a Armatei Române, cu o vastă experiență a acțiunilor coaliției. Sunt repere care vorbesc în cel mai bun fel posibil despre curajul, devotamentul și responsabilitatea cadrelor militare, despre înalta calitate profesională și morală a celor care asigură conducerea. Am convingerea că toate deprinderile și abilitățile dobândite le veți pune în aplicare în Afaganistan cu profesionalimul de care ați dat mereu dovadă. Vă urez mult succes și vă doresc să vă întoarceți sănătoși acasă</strong>”, a afirmat, Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Scorpionii negri își continuă misiunile începute cu succes în anul 2005. Este un moment emoționant, azi, când acești bravi soldați pleacă încă o dată în teatrul de operații din Afganistan. Sunt sigur că veți fae tot ce vă stă în putință să îndepliniți misiunile pe care România le are în cadrul organismelor internaționale din care face parte. Sunteți un batalion care se bucură de o instruire ce vă permite să desfășurați cu succes misiunile pentru asigurarea stabilității în zonă. Dragi soldați vă asigur de respectul și considerația mea, vă doresc ca Dumnezeu să vă ajute și să vă întoarceți cu bine acasă”, a spus prefectul județului Dolj, Marius Deca.2 COMENTARII

 1. #1
  Spammer
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  2328

  felicitari lor.si celui mai tanar comandant al meu.lt……….daniel

 2. #2
  Member
  Data de inscriere
   29-06-2009
  Mesaje
  210

  sa-i fereasca D-zeu de rele si necazuri.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.