Se caută “juveți”

Se caută “juveți”

241
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, pe stadionul de la Depou s-a organizat un prim trial pentru căutarea jucătorilor care să facă parte din noul proiect al Ştiinţei.

La acest trial au luat parte 72 de jucători din ligile judeţene, printre care şi un camerunez, Frank Joel Jofue, fotbalist legitimat la echipa de pe ultimul loc în Liga a 4-a, Energia Craiova.

Jucătorii prezenți au fost împărțiți în patru echipe, două cu jucători de până la 20 de ani și alte două cu jucători de peste 20 de ani. S-au jucat reprize a câte 30 minute, iar cei care s-au prezentat la trial au fost supervizați de foste glorii ale fostbalului craiovean, jucători și antrenori. Marian Bondrea, Petre Petculescu, Dorel Toma, Florin Şoavă, Mugurel Guşatu, Marian Calafeteanu, Gigi Ciurea şi Victor Naicu. Au mai fost prezenți fostul președinte al Universității Craiova, Marcel Iancu, dar și Gheorghiță Geolgău, Grigore Ciupitru sau fostul fundaș de la Extensiv, Valeriu Mieilă.

Au fost câțiva jucători remarcați, dar antrenorii însărcinați să nominalizeze pe cei selectionați, au evitat pentru momement să spună vreun nume.

La finalul serii fotbalistice, președintele AJF Dolj, Silviu Bogdan a declarat că acesta a fost doar primul din seria celor 6 astfel de evenimente organizate. Filiaşi, Dăbuleni, Ostroveni, Calafat şi Segarcea vor fi viitoarele gazde ale acestor trialuri.

 

Sursa: ghidsportiv.ro

5 COMENTARII

 1. #1
  Oldtimer
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  1202

  succes in alcatuirea unei echipe

 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   19-03-2013
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  20

  Sper sa gaseasca cat mai multe talente. Bravo!

 3. #3
  Member
  Data de inscriere
   29-06-2009
  Mesaje
  139

  Pe langa talent, trebuie sa aiba si determinare si mai ales pasiune. Dar nu numai pt fotbal in general, ci pt numele si renumele pe care trebuie sa-l aiba in fotbal, orasul si judetul nostru,
  Iar noi ca suporteri, sa venim la stadion, sa aplaudam si sa scandam bucuria revenirii echipei noastre pe gazonul stadionului.
  Hai Craiova, Mult Succes

 4. #4
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   18-09-2008
  Locatie
   Orasul Leilor,Craiova
  Mesaje
  463

  Succes celor care au fost cooptati

 5. #5
  Senior Member
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  852

  Gasira ceva …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.