Seară de ceai și scurtmetraje anticorupție, la Craiova

Seară de ceai și scurtmetraje anticorupție, la Craiova

3,977
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mișcarea civică Inițiativa România, Inițiativa Craiova și JCI Craiova, cu sprijinul Ambasadei Canadei în România, Bulgaria și Republica Moldova, al Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate va invită la o seară de ceai și scurtmetraje anticorupție, la Craiova.

Craiovenii pot urmări filmele premiate la concursul Once Upon a Time in Romania (www.onceinromania.ro) – unul dintre ele realizat chiar de o echipă de craioveni – și vor pune în discuție apoi soluțiile pe care fiecare dintre cetățeni le are la îndemână pentru a avea o comunitate onestă și reprezentanți publici integri.

Hai să ne cunoaștem, să discutăm cu oameni cu potențial de implicare civică, să vă povestim despre Inițiativa România, să auzim despre voi și comunitatea voastră. Vă vom invita să participați la ediția a II-a a concursului, să deveniți prieteni sau parteneri ai proiectului și să colaborăm în 2018 pentru a duce mesajul de schimbare mai departe. Oricare dintre aceste motive v-ar aduce la eveniment, noi vom fi bucuroși și onorați să vă avem alături”, anunță organizatorii.

Întâlnirea va avea loc pe 27 februarie, începând cu ora 18.00, la Cult Music Club – Strada Fratii Buzești, nr. 23, Craiova.

Evenimentul este anunțat și pe paginile de Facebook ale organizatorilor: https://www.facebook.com/events/1216045445196815/

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.